Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Δέσποινα Βανδή: Υπήρχαν στιγμές που δεν πρωταγωνιστούσε το τραγούδι στη ζωή μου αλλά τα παιδιά μου

Δέσποινα Βανδή: Υπήρχαν στιγμές που δεν πρωταγωνιστούσε το τραγούδι στη ζωή μου αλλά τα παιδιά μου
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

«Τα μεγάλωσα, είναι μια χαρά, είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Είμαι μια περήφανη μαμά» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day και στον Γιώργο Γιαννούλια και μίλησε για το τραγούδι, την οικογένειά της και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Υπήρξαν στιγμές που χάθηκα. Και υπήρξαν αυτές γιατί ασυνείδητα τότε, έδωσα πάρα πολύ μεγάλη βάση στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι παρούσα σε όλες τους τις στιγμές. Αν εξαιρέσω τις περιόδους που έλειπα λόγω συναυλιών και προβών, όλο το υπόλοιπο διάστημα ήμουν πάνω από τα παιδιά μου. Όλοι έχουμε βοήθεια όταν εργαζόμαστε.

Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της δουλειάς μου να με απασχολεί, ήμουν εγώ εκείνη που ήμουν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τα παιδιά μου. Αυτό είχε και μια μετακίνηση μέσα μου, δηλαδή, η προσοχή μου στράφηκε στο να είμαι εκεί. Ενδεχομένως, όλα αυτά τα χρόνια, να ήταν στιγμές που δεν πρωταγωνιστούσε το τραγούδι στη ζωή μου, αλλά τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα, είναι μια χαρά, είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Είμαι μια περήφανη μαμά» ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που περνάει. Θέλω να μεγαλώσω, να είμαι γερή, υγιής. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα αλλά κάθε χρόνο που μπορώ και σβήνω τα κεράκια στην τούρτα ευχαριστώ τον Θεό που είμαι γερή και υγιής» είπε η Δέσποινα Βανδή και απάντησε παρακάτω για τα αρνητικά σχόλια: «Πάντα σχολιαζόμουν, είναι ένα κομμάτι που με συνοδεύει χρόνια.

Ζω με έναν τρόπο που εκφράζει εμένα, κάνει εμένα χαρούμενη. Σίγουρα δε μπορώ να είμαι αρεστή σε όλους. Ο καθένας έχει τη γνώμη μου του και καλά κάνει». 

  

Τέλος, η Δέσποινα Βανδή ξεκαθάρισε πως ο γάμος δεν είναι κάτι που την απασχολεί σε αυτή τη φάση της ζωής της, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμβεί στο μέλλον.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις