Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Διαζύγιο Πρατ – Φάρις: Αντροχωρίστρα η Τζένιφερ Λόρενς;

Διαζύγιο Πρατ – Φάρις: Αντροχωρίστρα η Τζένιφερ Λόρενς;

Η είδηση για το χωρισμό του Κρις Πρατ από την Άννα Φάρις έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία κάνοντας το διαδίκτυο να αναζητά μια εξήγηση.

Πολλοί είναι αυτοί που σε αναρτήσεις τους που ρίχνουν την ευθύνη στην Τζένιφερ Λόρενς, χαρακτηρίζοντας την το τρίτο πρόσωπο που χάλασε τη σχέση του ζευγαριού μετά από οκτώ χρόνια γάμου.

Παρότι οι δύο ηθοποιοί έχουν αρνηθεί πολλές φορές ότι συμβαίνει κάτι ρομαντικό μεταξύ τους, δεν εμπόδισε μεγάλο μέρος του twitter να κατηγορεί τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς ότι μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι.

Πάντως, μετά τις ανυπόστατες φήμες για τη σχέση του Κρις Πρατ με την Τζένιφερ Λόρενς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Passengers το 2016, η Άννα Φάρις ομολόγησε ότι αυτή η ιστορία την έκανε να αισθάνεται απολύτως ανασφαλής.

Μένει να δούμε αν θα αντιδράσει στα όσα ακούγονται σε βάρος της η Τζένιφερ Λόρενς ή αν θα επιβεβαιωθεί το ειδύλλιο των δύο ηθοποιών που τους χρεώνουν εδώ και καιρό.

«Είμαι πολύ υπερήφανη για τη σχέση που έχω με τον Κρις, αλλά φυσικά μέσα σε αυτόν τον τρελό κόσμο όπου αυτός είναι μακριά γυρίζοντας ταινίες κι εγώ είμαι στο Λος Άντζελες μεγαλώνοντας το παιδί μας, φυσικά αισθάνομαι ευάλωτη, όπως κάθε άλλο ανθρώπινο ον», είχε πει η Άννα Φάρις.

Ο Κρις Πρατ και η Άννα Φάρις παντρεύτηκαν το 2009 και έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι που είναι σήμερα τεσσάρων ετών.

Η ανακοίνωση του χωρισμού

Ο Κρις Πρατ και η Άννα Φάρις ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 8 χρόνια γάμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Η Άννα κι εγώ είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως χωρίζουμε. Προσπαθήσαμε σκληρά για μεγάλο χρονικό διάστημα και είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι. Ο γιος μας έχει δύο γονείς που τον αγαπούν πάρα πολύ. Για χάρη του θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την κατάσταση όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική και να προχωρήσουμε. Αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε στιγμές μαζί και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο”. Αυτό ήταν το σχόλιο που ανέβασε ο διάσημος ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την Κυριακή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις