Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Εκπρόσωπος του Θεού δεν είσαι σίγουρα» ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Εκπρόσωπος του Θεού δεν είσαι σίγουρα» ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να πάρει θέση για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσοστόμου, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram, όπου είναι φανερά εκνευρισμένη. 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, δεν έκρυψε την οργή της με τις αδιανόητες δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης, Χρυσόστομου σχετικά με το ζήτημα των αμβλώσεων.

Ο Μητροπολίτης, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ ότι δεν υπάρχει βιασμός χωρίς συναίνεση, καθώς και ότι δεν υπάρχει σύλληψη από βιασμό.

«Είπα να το κρατήσω κλειστό, αλλά ειλικρινά δε μπορώ. Σαν γυναίκα, σαν άνθρωπος, δεν μπορώ. Δε μπορώ να βλέπω έναν άνθρωπο, τον οποίο τον έχουν χρίσει Μητροπολίτη, εκπρόσωπο του Θεού, να βγαίνει και να λέει ότι δεν σε βιάζουν, αν δεν τον θέλεις.

Εκπρόσωπος του Θεού δεν είσαι σίγουρα, γιατί δε μπορώ να δεχτώ πως ένα κοριτσάκι 11 χρονών στο Κόσοβο το βίασαν πέντε άτομα κι αυτό το κοριτσάκι είχε συναίνεση για να του κάνουν ό,τι του κάνανε. Όχι μόνο το συγκεκριμένο κοριτσάκι, αλλά και πολλές άλλες, εκατομμύρια γυναίκες που έχουν βασανιστεί, έχουν βιαστεί και δεν έχουν βρει ποτέ το δίκιο του», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Με τον τρόπο που τοποθετήθηκε αυτός ο άνθρωπος για μένα είναι σαν να ενθαρρύνει τους βιαστές. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, γιατί την ώρα που είδα αυτές τις δηλώσεις μόνο οργή με έχει πιάσει.

Ελπίζω κι εύχομαι να μην ξαναδοθεί βήμα σε τέτοιους ανθρώπους, να λένε τέτοια πράγματα δημόσια. Είναι επικίνδυνοι και σίγουρα δεν αποτελούν κομμάτι των χριστιανών ορθόδοξων, γιατί από πολύ μικρή είμαι στις εκκλησίες.

Τέτοια πράγματα εγώ δεν έχω ακούσει» κατέληξε με θυμό η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Αναλυτικά το βίντεο με το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις