Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δήμητρα Κωστάκη: Το «καρφί» για το GNTM, το μόντελινγκ και οι δύο γάμοι

Δήμητρα Κωστάκη: Το «καρφί» για το GNTM, το μόντελινγκ και οι δύο γάμοι

Το γνωστό μοντέλο, Δήμητρα Κωστάκη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για την καριέρα ως μοντέλο τη δεκαετία του ‘90, τα δυο παιδιά και τους δυο γάμους της, «εκτοξεύοντας» και ένα… καρφί για το next τοπ model.

Το μοντέλο Δήμητρα Κωστάκη μίλησε για την εποχή των ’90s και τις πασαρέλες και τις τρελές απαιτήσεις των σχεδιαστών. «Στα ‘90s ήμασταν πραγματικές σταρ, όλη η παρέα των 10 μοντέλων που δουλεύαμε πολύ.

Ακούω τις τιμές από τα χρήματα των μοντέλων τώρα και δεν είναι τίποτα σε σχέση με τότε. Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει είναι 15 εκατομμύρια δραχμές για 4 ήμερες δουλειάς. Είναι ένας χώρος πολύ δύσκολος και δεν μου ταίριαζε για τόσο διάστημα που ασχολήθηκα, 8 χρόνια συνολικά», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Κωστάκη.

«Μετά το μόντελινγκ δεν έβαλα make up για πολλά χρόνια, ασχολήθηκα με τα παιδιά μου. Στο Παρίσι με απέρριψαν γιατί με θεωρούσαν πολύ χοντρή.

Επειδή άλλαζα τα μαλλιά μου κάθε 6 μήνες, έχασα πολλές εμπορικές δουλειές με πολλά χρήματα. Τρομερό ανταγωνισμό δέχθηκα, σπρωξιές στα σόου, έμπαιναν άλλες 10 μπροστά μας», πρόσθεσε για την… τρέλα των show!

Μεταξύ άλλων η Δήμητρα Κωστάκη αναφέρθηκε και στην οικογένειά της.

«Με τον πρώτο μου σύζυγο ήμασταν παντρεμένοι πριν ξεκινήσω καριέρα στο εξωτερικό. Τα παιδιά μου είναι δίδυμα και είναι 22 ετών. Με τον δεύτερο σύζυγό μου είμαστε μαζί 18 χρόνια μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν είδα στο GNTM τις δοκιμασίες στο δεύτερο επεισόδιο, έκλεισα την τηλεόραση και δεν ξαναείδα ποτέ. Στο GNTM καλούν μοντέλα που δεν έχουν διεθνή καριέρα, όχι έμενα που είχα και είναι πολύ πιο ενημερωμένες μάλλον από έμενα», τόνισε σχετικά με το ριάλιτι μοντέλων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις