Συμβαίνει τώρα:
Lifestyle

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο του – «Στο τέλος της ημέρας, αυτός είναι όλος μου ο κόσμος»

Οι δυο τους απόλαυσαν μια βόλτα σε καταπράσινο φόντο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του, τις όμορφες στιγμές που πέρασε μαζί με τον γιο του, Πάρη, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram το βράδυ της Τρίτης (9/6/26).

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, είναι από μία βόλτα που έκανε με τον γιο του, τον οποίο πότε είχε στην αγκαλιά του και πότε περπατούσε δίπλα του, σε ένα καταπράσινο φόντο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris alexandrou (@dimitris_alexandrou)

«Δεν με νοιάζει πόσα έχω καταφέρει. Στο τέλος της ημέρας, αυτός είναι όλος μου ο κόσμος» έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, στην ανάρτησή του. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα