Lifestyle

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει αρχίσει να κάνει κάποιες συσπάσεις στο πρόσωπο» λέει η Ματίνα Παγώνη

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει στα χέρια των γιατρών τον μεγάλο αγώνα της αποθεραπείας του

Ο Δημήτρης Κόκοτας διανύει τον 11ο μήνα νοσηλείας μετά από έμφραγμα που υπέστη τον περασμένο Μάρτιο κατά τις πρόβες στα γυρίσματα του J2US. Η Ματίνα Παγώνη περιέγραψε την κατάστασή του και ανέφερε τα «σημάδια» που προκαλούν αισιοδοξία στους συγγενείς του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραμένει στα χέρια των γιατρών που παίρνουν αποφάσεις από την εικόνα που βλέπουν και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

«Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα. Αυτή την στιγμή οι φυσίατροι προσπαθούν όσο το δυνατόν γίνεται να του κάνουν μία ζόρικη φυσικοθεραπεία. Έχουν κατορθώσει να τον βάλουν καθιστό, γιατί ήταν συνέχεια ξαπλωμένος, χωρίς βέβαια να σηκώνεται» λέει η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση του τραγουδιστή.

«Κάθεται με τον κορμό καθιστό. Αυτό είναι μία μικρή βελτίωση. Έχει αρχίσει να κάνει κάποιες αντιδράσεις στο πρόσωπο, κάποιες συσπάσεις. Εμείς λέμε ότι κάνει συναισθηματική αντίδραση, δηλαδή στον πόνο, στη μουσική, αρχίζει και εκφράζεται σιγά σιγά με το πρόσωπό του, χωρίς βέβαια να μιλάει και χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον».

«Έχει σημασία ότι στους 11 μήνες ξεκινάει κάτι να γίνεται.  Θέλει πολύ χρόνο ακόμα, να ευχηθούμε σιγά – σιγά να μπορέσει να βελτιωθεί περισσότερο. Χρειάζεται υπομονή, δεν είναι εύκολο για το οικογενειακό περιβάλλον».

Στο πλευρό του 55χρονου τραγουδιστή βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η γυναίκα του, που ενημερώνεται διαρκώς για την πορεία της υγείας του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μέγκαν Μαρκλ: Η σπάνια ανάρτηση με τον πρίγκιπα Άρτσι για τα γενέθλιά του – «Ο γιος μας, ο ήλιος μας»
Ο Άρτσι είναι το μεγαλύτερο παιδί του Χάρι και της Μέγκαν και είναι ο έκτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019 στο ιδιωτικό νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου
Η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Άρτσι και ο πρίγκιπας Χάρι
Νίκος Ορφανός για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο: «Αυτά τα έβλεπα σε ταινίες»
Το κρανιοφαρυγγίωμα είναι ένας σπάνιος, μη καρκινικός όγκος του εγκεφάλου που αν και είναι καλοήθης, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα επειδή πιέζει σημαντικές περιοχές του εγκεφάλου
Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός 2
Νεκτάριος Σφυράκης: «Ο Χρήστος Μάστορας στη συναυλία ουσιαστικά είπε “ψηφίστε Έντι Ράμα”»
«Καλά έκανε και ζήτησε συγγνώμη, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει», σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την συναυλία του Χρήστου Μάστορα στην Αλβανία
Νικόλαος Σφυράκης