Παρασκευή, 23 Φεβ.
13oC Αθήνα

Δημήτρης Κόκοτας: Έχω την αίσθηση πως ο πατέρας μου είναι πάντα εδώ

Δημήτρης Κόκοτας: Έχω την αίσθηση πως ο πατέρας μου είναι πάντα εδώ

Ο Δημήτρης Κόκοτας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την καριέρα του στο τραγούδι, αλλά και για τον πατέρα του, τον αξέχαστο ερμηνευτή Σταμάτη Κόκοτα.

Ο Δημήτρης Κόκοτας συγκίνησε για τον αείμνηστο Σταμάτη Κόκοτα, ενώ αναφέρθηκε ακόμη στην καριέρα του στο τραγούδι, καθώς και για τη συνεργασία του με τον Φοίβο.

«Αποστασιοποιήθηκα από το κομμάτι της δουλειάς άλλα δεν σταμάτησα. Στα είκοσι μου χρόνια γνώρισα τον Φοίβο και βγάλαμε τον πρώτο μας δίσκο. Πίσω από τα τραγούδια του Φοίβου υπήρχε μία βιωματική ιστορία, δίκη του η δίκη μου. Ο πατέρας μου τότε ήθελε να μου γράψει τραγούδια κάποιος καταξιωμένος στιχουργός. Ήθελε τον Γιάννη Σπανό και όχι τον Φοίβο. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με τον Φοίβο, καμία μέρα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κόκοτας.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αείμνηστο πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα και για την πρώτη γνωριμία με την γυναίκα του.

«Ο πατέρας μου για τις γυναίκες, μου έλεγε “ηρέμησε, θα περάσουν και άλλα φουστάνια μπροστά από τα πόδια σου”. Τη γυναίκα μου την γνώρισα όταν ήρθε να πάρει αυτόγραφο για την αδερφή της. Αν η κόρη μου θέλει να γίνει τραγουδίστρια, δεν θα της χαλάσω το όνειρο. Έχω την αίσθηση πως ο πατέρας μου είναι πάντα εδώ. Μπαίνω στο YouTube και τον βλέπω, είναι βάλσαμο, κάποτε με στεναχωρούσε», τόνισε αναφορικά με τον πατέρα του.

 

«Ο πατέρας μου αν και δούλευε πολύ δεν μου έλειπε, με έναν αυτοκινητόδρομο όλα μου περνούσαν. Ο πατέρας μου ήταν πολύ αγαπησιάρης, άλλα ήταν και αυστηρός», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Δημήτρης Κόκοτας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις