Site icon NewsIT
09:25 Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2026

Δημήτρης Κόκοτας: Σε κλίμα συγκίνησης το 40ήμερο μνημόσυνο – Συγγενείς και φίλοι τιμούν τη μνήμη του

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή στις 25 Αυγούστου σε ηλικία μόλις 57ετών

Η γυναίκα του Δημήτρη Κόκοτα

Η γυναίκα του Δημήτρη Κόκοτα

Βασίλης Σακουλέβας

Στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας τελείται σήμερα το πρωί το μνημόσυνο για τον Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 25 Αυγούστου σε ηλικία μόλις 57ετών. Φίλοι και συγγενείς έφτασαν στην εκκλησία για να θυμηθούν και να τιμήσουν τον αγαπημένο τους.

Ο Δημήτρης Κόκοτας ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της γενιάς και ο θάνατός του βύθισε στη θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα και πολλούς θαυμαστές του και σήμερα Σάββατο 3/10 έγινε το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τότε που έφυγε από τη ζωή.

Παρούσες είναι οι δύο αδερφές του καθώς και πολλοί ακόμα φίλοι και συγγενείς.

Ο γιος του Σταμάτη Κόκοτα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τις 28 Μαρτίου 2024, μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια προβών για του «J2US».

Η γυναίκα του
Οι αδερφές του
https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2026/10/kokotas8.mp4
https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2026/10/kokotas9.mp4
https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2026/10/kokotas1-1.mp4
https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2026/10/kokotas2-1.mp4
https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2026/10/kokotas3-1.mp4

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Κατερίνα Πετράκη δημοσιοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ανακοίνωση για το μνημόσυνο: «Τελούμε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 09:00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του λατρευτού μας Δημητρίου Κόκοτα. Παρακαλούμε όπως προσέλθετε και προσευχηθείτε μαζί μας. Η σύζυγος, η κόρη, οι λοιποί συγγενείς», έγραφε η ανακοίνωση.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version