Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Δημήτρης Μοθωναίος: Έχω επανορθώσει σε όλους τους συντρόφους μου

Δημήτρης Μοθωναίος: Έχω επανορθώσει σε όλους τους συντρόφους μου
Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

“Οι προσωπικές μου σχέσεις άλλαξαν τελείως. Άρχισα να έχω όρια και να καταλαβαίνω ότι επιτρέπεται να έχω” είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης. Ο δημοφιλής ηθοποιός σε μία εξομολόγηση καρδιάς μίλησε για όλα όσα άλλαξαν στη ζωή του μετά τα όσα είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στην Φαίη Σκορδά σε σχέση με το metoo.

«Οι προσωπικές μου σχέσεις άλλαξαν τελείως. Άρχισα να έχω όρια και να καταλαβαίνω ότι επιτρέπεται να έχω. Οι φίλοι που δεν έκανα για διάφορους λόγους, δεν υπάρχουν στο πλαίσιο.

Στις σχέσεις είμαι πιο οριοθετημένος και στις επαγγελματικές συνεργασίες. Ήμουν ένας άνθρωπος που έλεγα ναι μόνιμα» ανέφερε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

«Στις σχέσεις μου με όλους τους συντρόφους ήμουν πολύ κρατημένος γιατί υπάρχει η αίσθηση ενός βάρους. Έχω κάνει επανορθώσεις σε όλους. Δεν με επηρέασε καθόλου στη δουλειά.

Είχα πολλές προτάσεις εκείνη την περίοδο, αλλά εγώ δεν θέλησα να δοθεί το σήμα ότι έχω μία σκέψη πίσω αυτό και απείχα για αρκετό διάστημα εκείνης της περιόδου» πρόσθεσε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις