Κυριακή, 21 Απρ.
20oC Αθήνα

Δημήτρης Ουγγαρέζος στον Fipster για Μαρία Μπακοδήμου: Μια περίοδο το ‘χανα μαζί της, την γούσταρα

Δημήτρης Ουγγαρέζος στον Fipster για Μαρία Μπακοδήμου: Μια περίοδο το ‘χανα μαζί της, την γούσταρα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνάντησε τον Fipster στο διαδικτυακό του κανάλι, και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μίλησε για τη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να εκφράσει την ειλικρινή του άποψη για τηλεοπτικά πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου και η Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βέβαια και την είχα βρίσει την Σίσσυ Χρηστίδου πιο παλιά, πάρα πολύ. Είχα πει τη φράση «μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος».

Μιλήσαμε, τα βρήκαμε, της είπα όμως τι είχα μαζί της. Αυτό είχε σχέση με τον ραδιομαραθώνιο μας, τίποτα κακό, μην τρελαίνεστε. Κάτι είχε γίνει, μια παρεξήγηση όπου εγώ είχα καταλάβει κάτι λάθος», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εγώ έχω μερικά κουμπιά. Το κουμπί μου για τον ραδιομαραθώνιο που κάνουμε για τα παιδιά κάθε χρόνο, όπου είμαστε άυπνοι για 156 ώρες / 6 ημέρες, όποιος μου το θίξει θα του φάω το λαρύγγι!

Λοιπόν, η Σίσσυ ένιωσα ότι μου έθιξε τον ραδιομαραθώνιο. Μου εξήγησε η κοπέλα και τελείωσε. Να πω όμως ότι θαυμάζω σε εκείνη την διαχείριση των θεμάτων επικαιρότητας που την κάνει περίτεχνα».

Όσον αφορά, δε, την Μαρία Μπακοδήμου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τοποθετήθηκε ως εξής. «Θαυμάζω! Η Μαρία έχει χιούμορ και την πάω και μια περίοδο… το ‘χανα μαζί της!

Την γούσταρα! Της το έχω πει μέσω χιούμορ. Την γούσταρα σεξουαλικά».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις