Lifestyle

Δημήτρης Πιατάς: Κάνω μισό αιώνα καριέρα και τώρα πήρα το πρώτο μου βραβείο

«Δεν έχω τηλεοπτικές προτάσεις και δεν με πειράζει», δήλωσε ακόμα ο γνωστός ηθοποιός
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

««Ήταν για μένα μία ευχάριστη έκπληξη και συγκινήθηκα και ιδιαίτερα», παραδέχτηκε ο Δημήτρης Πιατάς για το βραβείο που πήρε και ήταν το πρώτο της καριέρας του. 

Στην εκπομπή «Buongiorno» μίλησε το πρωί της Τρίτης (21.10.2025) ο Δημήτρης Πιατάς, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρώτο βραβείο που έλαβε στα 50 χρόνια καριέρας του, αυτό της ανδρικής ερμηνείας στην Ανδρομάχη του Ευριπίδη.

«Προέρχεται από μια δουλειά που είχα κάνει το καλοκαίρι. Η Μαρία Πρωτόπαππα με επέλεξε να δουλέψει μια τραγωδία του Ευριπίδη. Δεν το περίμενα το βραβείο.

Κάνω μισό αιώνα καριέρα, 50 χρόνια καριέρας και είναι το πρώτο βραβείο που παίρνω. Λατρεύω το θέατρο, είμαι υπηρέτης του θεάτρου, τα υπόλοιπα τα θεωρώ πάρεργο. Το θέατρο είναι η πεμπτουσία της ζωής μου. Δεν έχω τηλεοπτικές προτάσεις και δεν με πειράζει», είπε ο Δημήτρης Πιατάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας για την Εύα Καρύδη: «Θα το έκανα 500 φορές – Σημαντικό να είσαι με έναν άνθρωπο που θαυμάζεις»
«Μόλις την είδα κάπως, ότι τη στεναχώρησε αυτό, “κάτσε”, λέω, “εγώ φταίω γι’ αυτό, γιατί αν δεν ήταν μαζί μου, δεν θα γινόταν, οπότε εγώ πρέπει να αναλάβω την ευθύνη»
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και η Ευαγγελία Καρύδη