Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Δήμος Αναστασιάδης για Τζένη Θεωνά: Παραλίγο να μου πετάξει από το μπαλκόνι την ακουστική κιθάρα

Δήμος Αναστασιάδης για Τζένη Θεωνά: Παραλίγο να μου πετάξει από το μπαλκόνι την ακουστική κιθάρα
NDP

Για την οικογένειά του με την Τζένη Θεωνά μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. «Αποφασίσαμε ότι μέσα στο σπίτι δεν θα υπάρχει ακουστική κιθάρα», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο «Fay’s Time» ο Δήμος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στη σχέση με τη σύντροφό του, Τζένη Θεωνά, ενώ εξήγησε και την κοινή τους απόφαση να «εξαφανίσουν» την ακουστική του κιθάρα.

«Ξύπνησα γιατί κατάλαβα ότι αυτοί που ασχολούνται με τη μουσική, με κάτι που μπορεί να τους πάρει πάρα πολύ χρόνο, χάνεις μέσα από το κομμάτι που λέγεται οικογένεια», δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Επειδή είμαι ταγμένος, δοσμένος στη μουσική, παραείμαι. Νομίζω ότι σε όλα τα πράγματα που καταπιάνομαι με τη γυναίκα, το παιδί μου, τη μουσική είμαι εκεί, δεν είμαι multi, να κάνω τρία πράγματα ταυτόχρονα. Δίνομαι, οπότε αποφασίσαμε ότι μέσα στο σπίτι δεν θα υπάρχει ακουστική κιθάρα. Γιατί μπορεί να μπω σε άλλον κόσμο. Μια μέρα περίπου τα πέταξε η Τζένη από το μπαλκόνι, όχι εντάξει», δήλωσε ο Δήμος Αναστασιάδης.

 

«Είχα ένα χώρο στο σπίτι, το home studio που έγραφα εκεί τα τραγούδια μου, μελετούσα μουσική και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι περνάει ο χρόνος χωρίς να συνειδητοποιώ τι χάνω όταν είμαι στο σπίτι. Λέω κάτι δεν γίνεται καλά. Ξύπνησα γιατί κατάλαβα ότι αυτοί που ασχολούνται με τη μουσική, με κάτι που μπορεί να τους πάρει πάρα πολύ χρόνο… Χάνεις μέσα από το κομμάτι που λέγεται οικογένεια, θαλπωρή.

Είπα ότι θα φτιάξω έναν χώρο, ένα στούντιο και όταν είμαι σπίτι, είμαι σπίτι και όταν είμαι εκεί, είμαι εκεί. Λειτουργεί καλύτερα όλο αυτό. Όταν κάνεις οικογένεια, δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Κι εμένα μου λείπει πάρα πολύ γιατί η δουλειά μας είναι δύσκολη κι είμαστε με μια βαλίτσα στο χέρι», ανέφερε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις