Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Διονύσης Σαρακίνης – Ανούς Χεριμιάν: Η τρυφερή φωτογραφία και τα λόγια αγάπης μετά το Masterchef

Διονύσης Σαρακίνης – Ανούς Χεριμιάν: Η τρυφερή φωτογραφία και τα λόγια αγάπης μετά το Masterchef

Διονύσης και Ανούς είναι δύο από τους παίκτες του φετινού Masterchef, που με κάποιον τρόπο άφησαν τη,..,. σφραγίδα τους στο reality μαγειρικής.

Διονύσης και Ανούς φαίνεται να ζουν τον έρωτά τους, και δεν φοβούνται να το κοινοποιούν στο προσωπικό τους προφίλ στο Instagram. Διονύσης Σαρακίνης και Ανούς Χεριμιάν επέλεξαν αν κάνουν άλλη μία ρομαντική εξόρμηση, μετά το τέλος του MasterChef 5.

Μετά την Ελαφόνησο, οι δύο σεφ πήγαν στο Σούνιο, προκειμένου να ζήσουν τον έρωτά τους. Μάλιστα, επισκέφθηκαν τον ναό του Ποσειδώνα, όπου πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Ο Διονύσης Σαρακίνης ανέβασε στο Instagram του μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα στη λεζάντα: «Omnia vincit amor…», που σημαίνει ότι «η αγάπη όλα τα νικάει».

«Τα καλύτερα έρχονται τώρα με τον Διονύση. Νομίζω δεν χρειάζονται πολλές δηλώσεις, όταν βγει και εκείνος από το παιχνίδι, θα μιλήσει και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεν έχει αλλάξει κάτι, είμαστε καλά.

Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και νομίζω δεν χρειάζεται να δηλώσουμε κάτι άλλο.

Προς το παρόν είναι όλα στον αέρα, αλλά θα δείξει αν θα μείνουμε μαζί. Υπάρχει μια θετικότητα, αλλά όλα είναι στον αέρα» δήλωσε πρόσφατα η Ανούς Χεριμιάν στη Φωλιά των Κου Κου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarakinis Dionisios (@sarakinis_dionisios)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις