Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Direct Veneers! Ο πιο οικονομικός τρόπος να αποκτήσεις το χαμόγελο των star του Hollywοod!

Direct Veneers! Ο πιο οικονομικός τρόπος να αποκτήσεις το χαμόγελο των star του Hollywοod!

Η οδοντίατρος Μαρία Χατζάκη σου δίνει όλες τις πληροφορίες για μια νέα μέθοδο που θα κάνει το χαμόγελο σου ακαταμάχητα, χωρίς να αδειάσει η τσέπη σου, σε ένα μόλις ραντεβού!

Ποια δεν θέλει να αποκτήσει πιο συμμετρικό χαμόγελο; Υπάρχει γυναίκα που να μην επιθυμεί τα δόντια της να είναι αστραφτερά και σε απόλυτη αναλογία με το πρόσωπο και το στόμα; Αν το κόστος σου φαίνεται απαγορευτικό για δες κι αυτό! Μια πολύ πρωτοποριακή μέθοδος που έχει τα πλεονεκτήματα των όψεων πορσελάνης, σε σαφώς οικονομικότερη τιμή, τα Direct Veneers! 

Με τα Direct Veneers επιτυγχάνουμε ένα όμορφο αστραφτερό χαμόγελο, σε ένα μόνο ραντεβού, χωρίς πόνο, με χαμηλό κόστος και αποτέλεσμα αντίστοιχο των όψεων πορσελάνης Η οδοντίατρος Μαρία Χατζάκη σου δίνει όλες τις πληροφορίες για μια νέα μέθοδο που θα κάνει το χαμόγελο σου ακαταμάχητα, χωρίς να αδειάσει η τσέπη σου…

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ & ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

Μέχρι σήμερα, οι όψεις πορσελάνης είναι η τελειότερη μέθοδος απόκτησης ενός λαμπερού χαμόγελου. Το πρόβλημα είναι το υψηλό κόστος και για την κατασκευή των όψεων σε εξειδικευμένα εργαστήρια που απαιτούν επίσξης μεγάλο χρόνο αναμονής.

Η αμέσως επόμενη λύση, ακούει στο όνομα Bonding (οι άμεσες δηλαδή όψεις ρητίνης), που είναι και πιο γρήγορη και πιο οικονομική. Οσο καλά όμως και εάν γίνει η τεχνική του bonding δημιουργούνται συχνά κάποια προβλήματα. Συνηθέστερα είναι ο χρωματισμός ανάμεσα στα δόντια και τα κατάγματα της ρητίνης λόγω απροσεξίας στην μάσηση, κακές έξεις ( όπως η ονυχοφαγία δηλαδή άτομα που τρώνε τα νύχια τους, δάγκωμα αντικειμένων όπως το μολύβι κλπ), ή η κακή σύνδεση του υλικού με την αδαμαντίνη.

Αποτέλεσμα όψεων πορσελάνης, σε χρόνο και τιμή όψεων ρητίνης: Μια πολύ πρωτοποριακή μέθοδος που έχει τα πλεονεκτήματα των όψεων πορσελάνης, σε ένα μόλις ραντεβού και με χαμηλότερο κόστος, είναι τα Direct Veneers. Πρόκειται για προκατασκευασμένα κελύφη αδαμαντίνης από νανουβριδική σύνθετη ρητίνη υψηλής ενίσχυσης, που έχει υποστεί επεξεργασία με τεχνολογία Laser και υαλοποιήθηκε.

ΓΙΑΤΙ DIRECT VENEERS;

Είναι πιο οικονομικά και θα απολαμβάνεις το νέο σου χαμόγελο από την πρώτη κιόλας μέρα. Σε ποιες όμως περιπτώσεις  μπορείς να επιλέξεις τα Direct Veneers; Οι λόγοι είναι πολλοί: 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε