Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Έκανα πολλές τρέλες, μπαίναμε σε τρένα χωρίς να ξέρουμε που πάμε

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Έκανα πολλές τρέλες, μπαίναμε σε τρένα χωρίς να ξέρουμε που πάμε

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε για την εμπειρία της στην τηλεόραση, αλλά θυμήθηκε και τα χρόνια που έζησε στην Ιταλία.

«Είσαι alert όταν είσαι σε διαδικασία κεντρικού δελτίου. Το έκανα αρκετό καιρό, κάποια στιγμή θέλεις να ανασάνεις. Είναι κατά κάποιο τρόπο μία ιδρυματοποιηση το κεντρικό δελτίο», αναφέρει η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Μεγαλώνοντας αποκτάς κάτι που δεν το έχεις νέος, αυτοπεποίθηση. Πατάς γερά στα ποδιά σου. Μπορούμε και χωρίς μαγικιαζ μετά από μία ηλικία, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται. Όταν είμαστε νεότερες θέλουμε να κρύψουμε ανασφάλειες. Το πρόβλημα που είχα και τότε, παραμένει και τώρα. Απλά τώρα δεν σε νοιάζει και τόσο πολύ να το δείξεις», αναφέρει η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Η ίδια αποκάλυψε πως στο παρελθόν ήθελε να κάνει επέμβαση στη μύτη της, ενώ ανέφερε πως είχε δεχτεί πιέσεις να γίνει ξανθιά, κάτι που δεν έκανε ποτέ.

«Έχω βιώσει αμφισβήτηση και από γυναίκες και ίσως πιο έντονα. Οι γυναίκες όταν είναι σκληρές μπορούν να γίνουν πιο σκληρές από τους άντρες, γιατί οι γυναίκες σε όλους τους χώρους κάνουν υπερπροσπάθεια», είπε στην κάμερα η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Δεν είμαι η τυπική παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων. Πάντα μου άρεσε η Έλλη Στάη. Δεν ήταν μόνο αυστηρή, είχε και λίγο ένα ύφος… Αλλά δεν μπορούνε όλα να έρθουνε σε εμάς. Πάντα θα είμαι και λίγο εγώ και στο ύφος και στο στήσιμο».

Έχοντας σπουδάσει στην Ιταλία, η Δώρα Αναγνωστοπούλου διευκρίνισε πως δεν αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό για να ξεφύγει από την οικογένειά της. Ένιωθε πως είναι χειραφέτηση, αν και με τα λεφτά των γονιών της, όπως παραδέχτηκε.

«Έκανα πολλές τρέλες. Μπαίναμε σε τρένα χωρίς να ξέρουμε που πάμε, κάναμε οτοστόπ με τις φίλες μου… Ήθελα να μείνω στην Ιταλία, γύρισα όμως λόγω ασθένειας του πατέρα μου. Ήταν σημαντικό για εμένα να είμαι μαζί τους», σημείωσε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις