Πέμπτη, 13 Ιουν.
38oC Αθήνα

Δώρα Χρυσικού: Η ανάρτηση για τα 3 χρόνια από τη μέρα που νίκησε τον καρκίνο

Δώρα Χρυσικού: Η ανάρτηση για τα 3 χρόνια από τη μέρα που νίκησε τον καρκίνο
ΦΩΤΟ NDP

Συγκινητική εξομολόγηση για τα τρία χρόνια από τη νίκη απέναντι στον καρκίνο έκανε η Δώρα Χρυσικού με μήνυμά της στο Instagram. «Η μαμά μου μού είπε: δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα. Εγώ όμως προσπαθώ να την ξεχάσω και να την αφήσω πίσω μου», σημείωσε η γνωστή ηθοποιός.

Ήταν πριν από ακριβώς τρία χρόνια, στις 21 Μαΐου του 2021, όταν η Δώρα Χρυσικού κατάφερε να βγει νικήτρια στη γενναία μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Για αυτόν τον λόγο το πρωινό της Τρίτης η γνωστή ηθοποιός προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιγράφοντας την ημέρα που έμαθε ότι ξεπέρασε τον καρκίνο.

«Η μητέρα μου μού θύμισε σήμερα πως έχουμε επέτειο. Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια έδωσα την δυσκολότερη μάχη της ζωής μου, για να σώσω τη ζωή μου. Είναι παράδοξο πως 3 χρόνια μετά τις 21 Μαΐου δεν χτύπησε καμπανάκι. Ίσως πάλι βέβαια και να μην είναι παράδοξο. Γιατί αυτό κάνει ο χρόνος -ο χρόνος που περνάει από το τραύμα- σε βάζει πάλι σε μια κατάσταση κανονικότητας. Για αυτό για κάποιους ο χρόνος που περνάει είναι σύμμαχος κι όχι εχθρός», γράφει η Δώρα Χρυσικού.

«Η μαμά μου μου είπε «δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα», εγώ όμως προσπαθώ να την ξεχάσω και να την αφήσω πίσω μου. Κι είναι πραγματικά συγκλονιστικό που ήμουν στις 21 Μαΐου του 2021 και που είμαι τώρα. Μπήκα σε ένα θάλαμο χειρουργείου και βγήκα άλλη 12 ώρες μετά. Σήμερα όμως, αυτή τη μέρα, ζώ και κάνω όνειρα, έχω ραντεβού για τη δουλειά, έκανα τη γυμναστική μου, μιλάω στο τηλέφωνο, θα πάω στην τράπεζα. Αυτές τις μικρές ρουτίνες που μόνο οι υγιείς μπορούν να απολαύσουν…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Chrysikou (@dorachrysikou)

… Τρία χρόνια αγωνίας, αλλά και νικών προσωπικών, μεγάλης βουτιάς και μεγάλης αναγέννησης. Αλλαγών και αποδοχής μιας νέας πραγματικότητας. Η ζωή που νικάει το φόβο. Χρόνια μου πολλά λοιπόν. ΥΓ: βάζω αυτή τη φωτό γιατί κάπως μοιάζει με τον καινούριο μου χαμογελαστό εαυτό μου», καταλήγει στο δημόσιο μήνυμά της η Δώρα Χρυσικού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις