Συμβαίνει τώρα:
Lifestyle

Δούκισσα Νομικού: Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της για το 2019! [pic]

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Δούκισσα Νομικού αναμφισβήτητα πέρασε τις ωραιότερες γιορτές της ζωής της, αφού βρέθηκε σε ένα μαγικό μέρος μαζί με τους δύο πολυτιμότερους ανθρώπους της, τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τον γιο τους, Σάββα. Η όμορφη παρουσιάστρια μπορεί να μην αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους σε ποιο ακριβώς μέρος του πλανήτη βρίσκεται, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι το αγάπησε από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Τίμοθι Μπάσφιλντ μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων: «Δεν νομίζω να δουλέψω ξανά, με έχουν κάνει cancel»
Ο Μπάσφιλντ κατηγορείται για 4 περιπτώσεις «εγκληματικής σεξουαλικής επαφής» με παιδιά κάτω των 13 ετών, κατηγορίες τις οποίες αρνείται κατηγορηματικά
Τίμοθι Μπάσφιλντ
Πρώτο τρέιλερ για την ταινία «I Play Rocky» με την άγνωστη αληθινή ιστορία του θρυλικού Σιλβέστερ Σταλόνε
Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη «απορρίπτοντας μια προσφορά για χρήματα που θα του άλλαζαν τη ζωή εργάζεται για ψίχουλα προκειμένου να γυριστεί η ταινία, με τον ίδιο ως πρωταγωνιστή»
Καρέ από το τρέιλερ της ταινίας «I Play Rocky»