Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Δούκισσα Νομικού: «Γύρισα σπίτι με τύψεις και με έπιασαν τα κλάματα»

Δούκισσα Νομικού: «Γύρισα σπίτι με τύψεις και με έπιασαν τα κλάματα»

Η Δούκισσα Νομικού, καλεσμένη στην εκπομπή Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου, μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τη νέα της εκπομπή.

Με αφορμή την πρεμιέρα της σήμερα στον ΣΚΑΙ με την εκπομπή Super Makeover, η Δούκισσα Νομικού μίλησε για όλα. Kαλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, “Love it” βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Δούκισσα Νομικού με αφορμή την νέα της εκπομπή που ξεκινά σήμερα και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Αρχικά, η Δούκισσα Νομικού είπε: «Δεν βάφομαι και δεν χτενίζομαι στην καθημερινότητά του»! Kαι πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πιο αδύνατη από πριν… Δεν το προσπάθησα… Ίσως άλλαξε ο μεταβολισμός μετά τις γέννες, το τρέξιμο. Έτσι αδύνατη ήμουν στην Τρίτη Γυμνασίου, μέχρι τότε ήμουν τσιλιβήθρας, σαν να άλλαξε πάλι ο μεταβολισμός μου… Ταΐζεις το ένα παιδί, το άλλο παιδί και δεν προλαβαίνεις να ταΐσεις τον εαυτό σου… Αν έμενα ακόμα με τη μαμά μου, πιστεύω ότι θα ερχόταν η μαμά μου και θα με μπούκωνε… Τα κιλά είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί… Το σώμα μετά τη γέννα αλλάζει… Εμένα μου αρέσει»!

“Είμαι εκεί για να δίνω λίγη από την ενέργειά μου. Λίγη θετική ενέργεια…. Σε μερικές περιπτώσεις, δεν τους αναγνώρισα, οι αλλαγές είναι εντυπωσιακές”, είπε η Δούκισσα Νομικού και συνέχισε, “Κάθε μέρα θα βλέπουμε δυο ανθρώπους. Μια γυναίκα και ένα αγόρι. Ειδικά η περίπτωση του αγοριού είναι πολύ πολύ συγκινητική”.

Στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε και για το πως πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από τρία χρόνια αποχής.

“Είναι αστείο γιατί λίγο πριν μου γίνει αυτή η πρόταση με είχαν ρωτήσει και είχα πει ότι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι να γυρίσω στην τηλεόραση. Τρεις μέρες μετά χτυπάει το τηλέφωνο και μου γίνεται αυτή η πρόταση….” είπε.

Στη συνέχεια δε, αναφέρθηκε και στο πως καταφέρνει να συνδυάζει τη δουλειά με την φροντίδα των παιδιών της που ακόμα είναι πολύ μικρα.

“Όταν συζητήσαμε με την παραγωγή πως θα είναι στημένα τα γυρίσματα, και πως τα έχουν γκρουπάρει, είναι έτσι που προλαβαίνω να δω τα παιδιά μου. Μετά το πρώτο γύρισμα γύρισα σπίτι και είχα τύψεις, με έπιασαν τα κλάματα για το πως θα το διαχειριστώ και πως θα το δεχτούν και τα παιδιά..

Είναι η πρώτη φορά που λείπω κάποιες ώρες από το σπίτι. Εξακολουθούν βέβαια τα παιδιά και ο άντρας μου να είναι η απόλυτη προταιρεότητά μου αλλά ήθελα και να δουλέψω. Από τη δεύτερη μέρα όμως βρήκαμε τους ρυθμούς μας και τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα. Με την καραντίνα δεν έχω πάρα πολύ κοντά τους γονείς μου αλλά δόξα τω Θεό ο Δημήτρης είναι ένας πάρα πολύ καλός μπαμπάς και του έχω πολλή εμπιστοσύνη” δήλωσε η Δούκισσα Νομικού.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις