Lifestyle

Δύσκολες ώρες για την Τ. Παπουτσή

Σκοτώθηκαν σε τροχαίο η κουνιάδα με τον άντρα της και τα 2 παιδιά τους.Τραγικές στιγμές για την γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό.

Τραγικές ώρες περνά η Τζέσυ Παπουτσή και ο σύζυγός της Γιάννης Μανιός, μετά την τραγωδία που έπληξε την οικογένειά τους, όταν η αδελφή του σκοτώθηκε σε τροχαίο με τον άντρα της και τα δυο ανήλικα παιδιά τους.

 

Μόλις ένα χρόνο μετά το δύσκολο αγώνα που έδωσε με την περιπέτεια της υγείας της, η Τζέσυ Παπουτσή ζει ένα νέο Γολγοθά και δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει το κακό που τους βρήκε.

 

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα