Lifestyle

Ε. Κοκκίνου – Ε. Φουρέιρα – Demy – Ε. Ελευθερίου: Ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!

Στα παρασκήνια της φωτογράφησης τους για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού...

Τις δυνάμεις τους για ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό σκοπό ένωσαν πολλές επώνυμες Ελληνίδες και φωτογραφήθηκαν για την κυπριακή Madame Figaro, φορώντας το συλλεκτικό t-shirt της εκστρατείας του περιοδικού.

Πρόκειται για το t-shirt που σχεδίασε ο Erotokritos και περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό ροζ κορδελάκι, το οποίο παγκοσμίως αναγνωρίζεται ως το σύμβολο ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Ανάμεσα στις 30 διάσημες κυρίες που συμμετέχουν στην εκστρατεία “face it!”, ήταν η Έλλη Κοκκίνου, η Demy, η Ελένη Φουρέιρα και η Ελευθερία Ελευθερίου. Στόχος της ειδικής φωτογράφησης είναι να περάσουν τα μηνύματα στις νέες κοπέλες ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές!

Το περιοδικό έχει ήδη κυκλοφορήσει στα περίπτερα, με εξώφυλλο την Demy και τα έσοδα από την πώληση του Τ-shirt θα δοθούν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ.), για την παροχή υπηρεσιών πρόληψης και αντιμετώπισης λεμφοιδήματος, φυσικοθεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα