Lifestyle

Έφθασε στην Ελλάδα η Α. Σκλεναρίκοβα! Δες φωτογραφίες μόνο στο TLIFE

Η 39χρονη καλλονή έφθασε στη χώρα μας χθες το βράδυ.Δες φωτογραφίες από την άφιξή της στο αεροδρόμιο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χθες το βράδυ έφθασε στο Ελ. Βενιζέλος η 39χρονη καλλονή Αντριάννα Σκεναρίκοβα για να πρωταγωνιστήσει στην προώθηση της  κολεξιόν γνωστής εταιρείας ρούχων.

Όλο το Σαββατοκύριακο η Αντριάννα θα είναι στο studio του Τάσου Βρεττού για την φωτογράφηση ενώ σήμερα το βράδυ θα διασκεδάσει στους Onirama.

H εντυπωσιακή σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ θα μείνει στη χώρα μας 4 μέρες στον Αστέρα της Βουλιαγμένης ενώ θα μας επισκεφτεί ξανά γιατί η γνωστή εταιρεία θέλει το μοντέλο να πρωταγωνιστήσει και στη φωτογράφηση για τη χειμερινή κολεξιόν της.

Ο φακός του TLIFE “τσάκωσε” το πανέμορφο μοντέλο στο αεροδρόμιο. Δες φωτογραφίες


 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Τίμοθι Μπάσφιλντ μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων: «Δεν νομίζω να δουλέψω ξανά, με έχουν κάνει cancel»
Ο Μπάσφιλντ κατηγορείται για 4 περιπτώσεις «εγκληματικής σεξουαλικής επαφής» με παιδιά κάτω των 13 ετών, κατηγορίες τις οποίες αρνείται κατηγορηματικά
Τίμοθι Μπάσφιλντ
Πρώτο τρέιλερ για την ταινία «I Play Rocky» με την άγνωστη αληθινή ιστορία του θρυλικού Σιλβέστερ Σταλόνε
Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη «απορρίπτοντας μια προσφορά για χρήματα που θα του άλλαζαν τη ζωή εργάζεται για ψίχουλα προκειμένου να γυριστεί η ταινία, με τον ίδιο ως πρωταγωνιστή»
Καρέ από το τρέιλερ της ταινίας «I Play Rocky»