Lifestyle

Έγινε μπαμπάς ο Δημήτρης Κόκοτας!

Ο γνωστός τραγουδιστής απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι...

Μπαμπάς έγινε ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος απέκτησε με την αγαπημένη του σύζυγο Κατερίνα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η αγαπημένη του τραγουδιστή γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και χωρίς προβλήματα στο μαιευτήριο “Ρέα”. Ο Δημήτρης Κόκοτας ήταν διαρκώς στο πλευρό της και μάλιστα έκοψε και τον ομφάλιο λώρο του μωρού!
 
Το νεογέννητο ζυγίζει 3,5 κιλά και για την άφιξή του ενημερώθηκε και ο διάσημος παππούς του, Σταμάτης Κόκοτας, που έσπευσε αμέσως στο μαιευτήριο.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα