Lifestyle

Έκανε θέμα της διατριβής της… τους άντρες που είχε κοιμηθεί!

Η εργασία που προκάλεσε σάλο στην πανεπιστημιακή κοινότητα!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια νεαρή φοιτήτρια αποφάσισε να κάνει θέμα διατριβής της, την σεξουαλική επίδοση των αντρών, με τους οποιους είχε κοιμηθεί! Η κοπέλα φοιτούσε στο πανεπιστήμιο Ντουκ της Βόρειας Καρολίνα και έκανε τα 13 αγόρια, που έγιναν εν αγνοία τους, αντικείμενο της ομολογουμένως απίθανηςδιατριβής της!

Η εργασία με τίτλο: “Η εκπαίδευση πέρα από τις αίθουσες: Εξελίσσοντας την ακαδημα’ι’κή εκπαίδευση”, περιείχε αποκαλυπτικές λεπτομέριες για τις σχέσεις με τους συντρόφους της! Η τολμηρή φοιτήτρια δεν δίστασε στο τέλος της εργασίας να βαθμολογήσει τα αγόρια με άριστα το 10!

Φυσικά, η συνολική βαθμολογία προέρχεται από τα φυσικά προσόντα των αγοριών, αλλά και από τις επιδόσεις τους στο σεξ! Μάλιστα, ολόκληρη η διατριβή της δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα jebel! Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το περιεχόμενο της εργασίας, η ίδια δήλωσε πως μετάνιωσε και πως δεν επιθυμούσε να βλάψει σκόπιμα τους συμφοιτητές της! 
 
Ο πίνακας με τις επιδόσεις των εραστών της! 

                          
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
«Έσπασε» ο Τζον Τραβόλτα που έλαβε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών – «Είναι το τελευταίο πράγμα που περίμενα»
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του φεστιβάλ είχε ανακοινωθεί πως τιμητικό Χρυσό Φοίνικα θα λάμβαναν μόνον οι Μπάρμπρα Στρέιζαντ και Πίτερ Τζάκσον
Τζον Τραβόλτα