Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Εκλογές 2023: Survivor και Bachelor έβγαλαν νικητή από την πρώτη Κυριακή στην Αγία Βαρβάρα Αττικής

Εκλογές 2023: Survivor και Bachelor έβγαλαν νικητή από την πρώτη Κυριακή στην Αγία Βαρβάρα Αττικής

Το βράδυ της Παρασκευής, το εκλογικό κέντρο της παράταξης του Δημάρχου της Αγίας Βαρβάρας Λάμπρου Μίχου ήταν το σημείο συνάντησης του Survivor και του Bachelor με το… πεντάγραμμο.

Ο νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης και ο Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρου Μίχου, ενώ στην ίδια εκδήλωση βρίσκονταν ο Νίκος (Nivo) Βουρλιώτης και ο Δημήτρης Κόκοτας.

Ο γνωστός ράπερ Νίκος Βουρλιώτης, αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, γέννημα θρέμα της πόλης, αλλά και ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος ζει με τη γυναίκα του και το παιδί τους τα τελευταία χρόνια στην Αγία Βαρβάρα, θα δώσουν τη δική τους μάχη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, καθώς είναι και οι δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη «Αγία Βαρβάρα, πρώτη ξανά» με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο, Λάμπρο Μίχο.

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, βρέθηκαν και οι νικητές του Survivor, Σάκης Κατσούλης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά, αλλά και ο Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, καθώς ο πατέρας του Θοδωρής Βασιλάκος είναι επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Αγία Βαρβάρα πρώτη ξανά».

Παρόντες στα εγκαίνια, εκτός από δεκάδες υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, ήταν και οι βουλευτές του Δυτικού Τομέα Αττικής, Γιάννης Λοβέρδος (ΝΔ) και Νάντια Γιαννακοπούλου (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) με τον σύζυγό της, ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις