Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Έξαλλη η Ντρου Μπάριμορ! Πόλεμος με την Egypt Air για μια συνέντευξη

Έξαλλη η Ντρου Μπάριμορ! Πόλεμος με την Egypt Air για μια συνέντευξη

Η αεροπορική εταιρεία Egypt Air στήριξε μια δημοσιογράφο και συνεργάτιδά της που γράφει στο περιοδικό της, το Horus, η οποία επινόησε ένα άρθρο, παρουσιάζοντάς το ως συνέντευξη με την Αμερικανίδα ηθοποιό Ντρου Μπάριμορ.

Σε tweet του ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου ευχαριστεί την δημοσιογράφο Άϊντα Τέκλα για “την διευκρίνιση”, στην οποία ξεκαθαρίζει ότι η συνέντευξη είναι αληθινή και πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Το άρθρο, το οποίο περιγράφει την ηθοποιό ως “ασταθή στις σχέσεις της”, επικαλείται υποτιθέμενη δήλωσή της σύμφωνα με την οποία η μητρότητα “είναι ο πιο σημαντικός ρόλος στη ζωή μου”.

“Είναι γνωστό πως η Ντρου Μπάριμορ έχει βρεθεί σε πάνω από 17 σχέσεις, αρραβώνες και γάμους. Ψυχολόγοι πιστεύουν πως αυτή η συμπεριφορά είναι φυσιολογική καθώς, μεγαλώνοντας, της έλειπε το ισχυρό ανδρικό πρότυπο, αφού οι γονείς της πήραν διαζύγιο όταν ήταν μόλις 9 ετών”, σημειώνει η δημοσιογράφος και συνεχίζει στην δήθεν συνέντευξη: “Από τότε αναζητά την προσοχή και τη φροντίδα των ανδρών, όμως δεν έχει ακόμα βρεθεί σε μία επιτυχημένη σχέση για διάφορους λόγους”.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος αναφέρεται στην εμφάνιση της ηθοποιού υποβάλλοντας την εξής ερώτηση:

“Μετά την τελευταία σου γέννα πήρες πάρα πολλά κιλά και ακόμα και οι θαυμαστές σου σε κατηγορούσαν πως είσαι υπέρβαρη και αμελείς το σώμα σου. Πώς τα έχασες;”

Η πλαστή προφανώς συνέντευξη ολοκληρώνεται με τη δημοσιογράφο να τη ρωτά αν πιστεύει πως οι κόρες της πρέπει να παλέψουν για ακόμα περισσότερα δικαιώματα από αυτά που έχει η ίδια ως γυναίκα.

“Δεν μπορώ να αρνηθώ πως οι γυναίκες έχουμε καταφέρει πολλά τον τελευταίο αιώνα. Σύμφωνα με τους επιστήμονες που ασχολούνται με το στάτους των γυναικών στην ιστορία, υπάρχει πολύ μεγάλη πρόοδος. Αυτό φυσικά μπορούμε να το διαπιστώσουμε από τις γυναίκες του δυτικού κόσμου, οι οποίες δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν αν δεν αποκτήσουν τα δικαιώματα και τους ρόλους που τους αντιστοιχούν στην κοινωνία. Αυτό είναι επίσης αλήθεια επειδή οι γυναίκες καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες τις οποίες οι άνδρες δεν μπορούν να εκτιμήσουν εξαιτίας των υποχρεώσεων και των δεσμεύσεων που έχουν”, φέρεται να απάντησε η ηθοποιός.

Αντίδραση από Ντρου Μπάριμορ

Το άρθρο, το οποίο είναι γεμάτο από γραμματικά λάθη και ανορθογραφίες, εντόπισε ένας επιβάτης πτήσης της εταιρείας για Κάιρο, ο πολιτικός αναλυτής από την Υεμένη Άνταμ Μπάρον, ο οποίος το φωτογράφισε και το ανέβασε στο Twitter σχολιάζοντας ότι προφανώς είναι πλαστό και χαρακτηρίζοντάς το “σουρεαλιστικό”.

Αμέσως το Twitter “πήρε φωτιά”. Εκπρόσωπος, πάντως, της ηθοποιού δήλωσε στην HuffPost ότι η Ντρου Μπάριμορ “δεν συμμετείχε” στη συνέντευξη και ότι η ομάδα της “είναι σε επικοινωνία με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις