Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Εξωτερική στήλη ντουζ Piccadilly: Λειτουργικότητα με ιταλικό design

Εξωτερική στήλη ντουζ Piccadilly: Λειτουργικότητα με ιταλικό design

Η ήδη πλούσια συλλογή της εταιρίας Λακιώτης εμπλουτίζεται περαιτέρω με την προσθήκη της νέας σειράς από εξωτερικές στήλες ντουζ από την ιταλική εταιρία Piccadilly.

Μοναδικό design

Οι εξωτερικές στήλες ντουζ καινοτομούν ως προς τον σχεδιασμό. Διαθέσιμες σε λευκό, μαύρο και πράσινο χρώμα υπόσχονται να ταιριάξουν απόλυτα σε όποιο χώρο και αν τοποθετηθούν. Ταυτόχρονα έρχονται σε απόλυτη ισορροπία με το εξωτερικό περιβάλλον λόγω του ανάγλυφου εφέ από φύλλο δέντρου.

Λειτουργικότητα

H νέα αυτή προσθήκη στην γκάμα των προϊόντων της εταιρίας Λακιώτης αποτελεί όχι μόνο μια ιδιαίτερη πρόταση διακόσμησης του εξωτερικού σας χώρου, με την εγγύηση του ιταλικού design αλλα και την απόλυτη «πράσινη» επιλογή αφού μέσω του υλικού της στήλης ντουζ, το νερό θερμαίνεται από τον ήλιο κατά την διάρκεια της μέρας, εξοικονομώντας για εσάς ενέργεια και χρήματα. Ταυτόχρονα, διαθέτει αναμίκτη ώστε να ρυθμίζεται εύκολα η ιδανική θερμοκρασία.

Τέλος, οι εξωτερικές στήλες ντουζ από την Piccadilly διαθέτουν και έξοδο νερού για τα πόδια – πέραν της κεφαλής ντουζ, προκειμένου να διευκολύνουν ακόμα περισσότερο στην χρήση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις