Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Έλενα Ασημακοπούλου: Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω με τον Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχα ούτε χρήματα στην άκρη

Έλενα Ασημακοπούλου: Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω με τον Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχα ούτε χρήματα στην άκρη

Η Έλενα Ασημακοπούλου, καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μίλησε για τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο και το πως το δέχτηκε η κόρη τους.

Η Έλενα Ασημακοπούλου, αναφέρθηκε στα πρώτα της «βήματα» στην πασαρέλα του διαγωνισμού ομορφιάς «Σταρ Ελλάς», καθώς και την εγκυμοσύνη της όταν συμμετείχε στη σειρά «Ονειροπαγίδα», ενώ μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα με τη μικρή της Μαρία.

«Η κόρη μου είναι 13 ετών και η εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά βλέπεις τα ξεσπάσματα. Πριν από ένα χρόνο χωρίσαμε με τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Με πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει και με μια συμβουλή που δέχτηκα από παιδοψυχολόγο για να το δω κι εγώ, πήγε καλά. Το πρώτο διάστημα ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα αλλά της μιλούσα πολύ.

Συζητάμε τα πάντα. Η Μαρία έχει τέτοια ωριμότητα που θα πεις δεν είναι 13 ετών», ανέφερε στην εκπομπή η Έλενα Ασημακοπούλου.

«Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν σημαίνει ότι είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωής μου, δεν είχα δουλειά, ούτε οικονομικά, δεν είχα τίποτα στην άκρη.

Μετά από κάποια χρόνια ξεκινούσα να παίρνω τηλέφωνα ότι είμαι εδώ διαθέσιμη.

Φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μια θέση στην “Άγρια Γη” με πολλή αγάπη και βρήκα τα πατήματά μου. Δοκιμάστηκα πολύ στην κωμωδία και πλέον θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό» πρόσθεσε στη συνέχεια η Έλενα Ασημακοπούλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις