Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Έλενα Παπαρίζου: Οι σχέσεις με τα χρόνια φθείρονται και ξαναερωτευόμαστε με τον σύντροφό μας

Έλενα Παπαρίζου: Οι σχέσεις με τα χρόνια φθείρονται και ξαναερωτευόμαστε με τον σύντροφό μας

Η τργουδίστρια Έλενα Παπαρίζου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για την ζωή της και την πορεία της στο τραγούδι.

Η Έλενα Παπαρίζου, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δήλωσε ευγνώμων γιατί έκανε αυτό που ήθελε να κάνει στη ζωή της: «Το πιο σημαντικό ήταν ότι είχα κόσμο γύρω μου που με πίστευε, με στήριζε, με μάλωνε κιόλας».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δύο φορές που συμμετείχε στην Eurovision, το 2001 και το 2005. «Την πρώτη φορά είχα πολύ άγχος. Ήταν πολύ διαφορετικά τότε, γιατί πήγαμε ως συγκρότημα και είχα τη στήριξη του Νίκου Παναγιωτίδη στο πλευρό μου.

Άγχος είχα και τη δεύτερη φορά. Όσο πιο πολύ μπαίνεις στον επαγγελματισμό, γιατί είναι πρωταθλητισμός όταν ασχολείσαι με το τραγούδι, έχεις σκληρή προετοιμασία. Δεν πέρασε μέρα που δεν περνούσα από τον Φωκά Ευαγγελινό για να κάνω πρόβα».

«Εννοείται ότι θέλαμε την πρωτιά και τις δύο φορές. Αυτό θέλαμε και γι’ αυτό πηγαίναμε. Λέγαμε να πάει κάποιος στην Eurovision με ένα τραγούδι που λέγεται My Number One και να φτάσεις τελευταία θέση, πρέπει να είναι δράμα!», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.

«Ένα ζευγάρι για να προχωρήσει όμορφα πρέπει να έχει πολλά κοινά ή μη κοινά;», ήταν η… ερώτηση κρίσεως της Ελένης Μενεγάκη προς την Έλενα Παπρίζου

«Τίποτα δεν είναι στάνταρντ. Όπως μου είπε ένας εξαιρετικός κύριος, ο έρωτας δεν κρατάει τις υποσχέσεις. Οι σχέσεις με τα πολλά χρόνια φθείρονται και ξαναερωτευόμαστε με τον σύντροφό μας, περνάμε κύματα. Το πιο σημαντικό είναι το ζεύγος να παλεύει καθημερινά και να μην τα παρατάει», δήλωσε.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία, η οποία θα περιλαμβάνει το Ηράκλειο Κρήτης, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα, ενώ οι Antique θα επιστρέψουν στην Σουηδία για συναυλίες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις