Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έλενα Ράπτη: Τι είπαν Φαίη Σκορδά και Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον χωρισμό της

Έλενα Ράπτη: Τι είπαν Φαίη Σκορδά και Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον χωρισμό της

Η βουλευτής της ΝΔ Έλενα Ράπτη είχε παντρευτεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον Μάιο του 2019.

Η βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Ράπτη, τοποθετείται σπάνια για την προσωπική της ζωή, αλλά από χθες το πρωί που δημοσιεύτηκαν άρθρα για τον χωρισμό της, δεν προέβη σε κάποια διάψευση.

Η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Πρωινό» επιβεβαίωσε το χωρισμό της Έλενας Ράπτη, λέγοντας πως είναι φίλη της, και ότι κάτι γνώριζε αλλά δεν ήθελε να το πει στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια είπε ότι η Έλενα Ράπτη και ο Κίμων Μπάλλας, δεν είναι μαζί, και μάλιστα, όπως ανέφερε η Φαίη Σκορδά, έχουν χωρίσει εδώ και ένα χρόνο αλλά η Έλενα Ράπτη δεν θέλει να μιλάει για αυτό.

«Εδώ και ένα χρόνο η Έλενα δεν μιλούσε καθόλου για τα προσωπικά της. Να φανταστείτε ότι για το γάμο ούτε εγώ το ήξερα. Δεν βγήκε να το ανακοινώσει γιατί μπορεί να την στεναχωρούσε», ανέφερε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, από την πλευρά της, θέλησε να αναφερθεί στο θέμα, τονίζοντας ότι η ομάδα της έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την Έλενα Ράπτη, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό.

“Έχουμε προσπαθήσει επανειλημμένα να επικοινωνήσουμε με την Έλενα Ράπτη και εμείς και είμαι σίγουρη και οι υπόλοιποι συνάδελφοι και είναι σε μια φάση που δεν θέλει να σηκώσει το τηλέφωνό της. Υποθέτω όμως ότι μέσα σε δυο μέρες που έχει κυκλοφορήσει αυτό το θέμα θα μπορούσε να το είχε διαψεύσει αν δεν ισχύει”, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε λέγοντας: “Ευχόμαστε να είναι μια κρίση και όχι ένα οριστικό τέλος”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις