Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Έλενα Χριστοπούλου: Μερικές φορές λέω ότι είμαι άξια των επίλογων μου για να ξεκουραστεί η ψυχή μου

Έλενα Χριστοπούλου: Μερικές φορές λέω ότι είμαι άξια των επίλογων μου για να ξεκουραστεί η ψυχή μου

Η γνωστή manager Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της αλλά και για τις συνεργασίες που έχει ξεχωρίσει.

«Μου φαίνεται ωραία εμπειρία, την απολαμβάνω. Στην αρχή έλεγα “Παναγία μου πως θα σηκώνομαι 6 το πρωί”. Πρέπει να σηκωθώ να πιω τον καφέ μου, να «ξετσαλακωθώ» κι μετά να πάρω το αυτοκίνητό μου και να πάω στην εκπομπή. Έχω φτάσει σε σημείο στη ζωή μου που με αγχώνει μόνο το πρόβλημα υγείας, για όλα τα άλλα είμαι έτοιμη και να σχολιάσω, να πω τη γνώμη μου.

Μου είχε προτείνει ξανά η Φαίη να είμαι μαζί της αλλά έκανα άλλα πράγματα. Και εκεί που ήταν η Φαίη ήταν μία συγκεκριμένη εκπομπή. Φέτος που είναι μόνη της, θεώρησα ότι «κολλάω» πιο πολύ εκεί», ανέφερε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

«Φοβάμαι μην κάνω σαρδάμ στον αέρα, μη κάνω λάθη, έχω ξεχάσει πολλές λέξεις και να μην πειραχτούν κάποιοι άνθρωποι από κάτι που θα πω και θα φανεί διαφορετικό από αυτό που εννοώ. Αυτό που είχα για τα κιλά της Ηλιάνας για παράδειγμα, δεν είχα τον χρόνο να απαντήσω όπως ήθελα. Λυπάμαι πολύ που είπα κάποια πράγματα και κάποια κορίτσια που έχουν περάσει ή περνούν κάποια προβλήματα υγείας – άσχετα από την Ηλιάνα αυτά – το πήραν προσωπικά και τους στεναχώρησα», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Για τις συναναστροφές της, η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε πως, «άμυνες έχω στους ανθρώπους που με έχουν πειράξει, με έχουν προδώσει ή στεναχωρήσει. Όχι στη δουλειά μου.

Έχω υπάρξει και καλός και κακός άνθρωπος, ανάλογα με τον άνθρωπο που έχω μπροστά μου. Συγχωρώ πάρα πολύ και με συγχωρούν. Φυσικά υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω συγχωρήσει, δεν το κρατάω μέσα μου γιατί πιστεύω στην συμπαντική δικαιοσύνη και θεωρώ ότι οι άνθρωποι κάνουμε και λάθη και σωστά και ο καθένας θα βρει την πορεία του».

Μεταξύ άλλων η booker μοντέλων αναφέρθηκε στη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Η βάση της σχέσης μου με την Ηλιάνα δεν ήταν ποτέ το επαγγελματικό. Πρώτα ήμασταν φίλες και μετά συνεργάτες. Πλέον έχουμε περάσει σε ένα επίπεδο που την εμπιστεύομαι περισσότερο εγώ από ότι εκείνη εμένα.

Για τη Φαίη Σκορδά μου είπε ότι καλώς έκανα και πήγα στην εκπομπή. Υπολογίζω πολύ στη γνώμη της σε πολλά πράγματα. Δεν χρειάζεται να υπερασπιστώ την Ηλιάνα, είναι ένα άξιο και φωτεινό άτομο. Δεν είμαι το γραφείο τύπου της Ηλιάνας. Είμαι προβληματική αν μου πειράξουν ανθρώπους που αγαπάω», σημείωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Για την διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε: «Μερικές φορές λέω ότι είμαι άξια των επίλογων μου για να ξεκουραστεί η ψυχή μου.

Κάποιες φορές λέω ότι δεν θα έπρεπε να περνάω μέσα από φωτιά για να τα καταφέρω στη ζωή μου. Άλλες φορές λέω ότι εάν δεν ήταν αυτή η ιστορία δεν θα είχα φτάσει εδώ που έχω φτάσει. Όσο με πολεμούσαν κάποιοι άνθρωποι και τόσο περισσότερο ξυπνούσα με φως», είπε κλείνοντας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις