Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ελένη Φιλίνη: Ποιά δεν έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση; Το έπαθα και έχασα δουλείες

Ελένη Φιλίνη: Ποιά δεν έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση; Το έπαθα και έχασα δουλείες

Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Φιλίνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπές «MEGA Καλημέρα» για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για τα πρότυπα που είχε από μικρή.

«Ξεκίνησα με τον χορό από μικρή, είχα πρότυπα την Λάιζα Μινέλι και την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Η δεκαετία του ‘80 ήταν ευλογημένη για μένα.

Το φλερτ το ‘80 ήταν όμορφο, φοβάμαι ότι σήμερα ότι μπορεί να το πει σεξουαλική παρενόχληση», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην σεξουαλική παρενόχλοηση την οποία, όπως αποκάλυψε, έχει βιώσει και μάλιστα είχε αντίκτυπο στην δουλειά της.

«Ποιά γυναίκα δεν έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση; Το έπαθα και έχασα δουλείες.

Έχω χάσει δουλειές γιατί μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει η σειρά μου έλεγαν «μας επέβαλαν κάποια άλλη. Είχα χάσει δουλειά από σεξουαλική παρενόχληση, άλλοι εκμεταλλευτήκαν αυτό για να αναρριχηθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Φιλίνη.

Σε άλλο σημείο της συνένυευξής της, η Ελέμνη Φιλίνη είπε πως δεν έχει πάει ποτέ διακοπές, και μίλησε για τον ανταγωνισμό.

«Δεν έχω πάει ποτέ διακοπές. Ο πατέρας μου ζούσε στον Παναμά, γιατί είχε καταστραφεί οικονομικά», επεσήμανε, ενώ για τον ανταγωνισμό δήλωσε πως είναι «φυσικό».

«Φυσικό είναι να έχω βιώσει ανταγωνισμό. Από άνδρες όχι από γυναίκες», κατέληξε λέγοντας η Ελένη Φιλίνη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις