Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Ανεβάζει καλοκαιρινές φωτογραφίες της και ανεβάζει τον υδράργυρο στην καρδιά του χειμώνα

Η Ελένη Φουρέιρα περιμένει πώς και πώς το καλοκαίρι του 2025, όπως φαίνεται από ανάρτησή της
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από το καλοκαίρι της, με την ανάρτησή της στο Instagram, να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια πόσταρε ξέγνοιαστες στιγμές της στην παραλία και αναρωτήθηκε αν το καλοκαίρι λείπει μόνο σε εκείνην.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της πως προτιμάει το καλοκαίρι από τον χειμώνα. «Τα Χριστούγεννα δεν είναι η εποχή μου γιατί δουλεύω. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι στο σπίτι μου με την οικογένεια μου. Να είμαι σε ένα τζάκι αλλά δεν το έχω αυτό, δυστυχώς» είχε πει σε συνέντευξή της, στον Παντελή Τουτουντζή, τον Δεκέμβριο του 2024.

«Δεν ένιωθα όμορφη μικρή. Δεν νομίζω ότι ήμουν ποτέ πολύ όμορφο κορίτσι. Ούτε νιώθω πολύ όμορφη τώρα. Νιώθω όμως ότι γράφω στην κάμερα, είμαι γεννημένη για αυτό που κάνω, οπότε ο κόσμος με αγαπάει και μέσω της αλήθειας μου, μπορεί και να με βλέπει πολύ όμορφη. Δεν αισθάνομαι πολύ όμορφη αλλά απ’ όταν έγινα μαμά, νιώθω πολύ καλύτερα» πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

«Από τη μέρα που ήρθαμε στην Ελλάδα δεν ήταν ξέγνοιαστα τα παιδικά μου χρόνια. Δεν με πείραξε, ούτε με ενόχλησε που μπήκα πολύ νωρίς στη δουλειά ή ό,τι άλλο χρειάστηκε να κάνω στην παιδική μου ηλικία για να βοηθήσουμε όλη την οικογένεια. Ήμουν ξέγνοιαστη όσο ήμασταν στην Αλβανία και είχαμε το σπίτι και όλα αυτά, πριν ξεκινήσει ο εμφύλιος. Ήταν όλα κάπως πιο ωραία. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις» είχε πει η Ελένη Φουρέιρα στην ίδια συνέντευξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Καίτη Γαρμπή για την ατάκα της στον Αντώνη Ρέμο που προκάλεσε αντιδράσεις: «Είναι νοσηρή ανθρωποφαγία»
«Μπορείς να θλίβεσαι βαθιά για έναν άνθρωπο που έφυγε και ταυτόχρονα να χαίρεσαι και να νιώθεις περηφάνια για έναν άνθρωπο που είναι δίπλα σου», έγραψε η Καίτη Γαρμπή
Καίτη Γαρμπή και Αντώνης Ρέμος
Γιώργος Μαζωνάκης: Ο παπά Στρατής, ο πρώτος βιολιστής του, τον αποχαιρέτησε με το τραγούδι «Μου λείπεις»
Η συγκινητική αφιέρωση του παπά-Στρατή είναι μια ιστορία που δείχνει πως η αληθινή φιλία μένει ζωντανή στον χρόνο, ακόμα και όταν οι άνθρωποι ακολουθούν εντελώς διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους
Ο πρώτος βιολιστής του Γιώργου Μαζωνάκη, ο παπά Στρατής
Αφρός ξυρίσματος στον καθρέφτη του μπάνιου: Το απλό τρικ για να περιορίσεις το θάμπωμα μετά το ντους
Ένα προϊόν που βρίσκεται ήδη στο μπάνιο μπορεί να λειτουργήσει προσωρινά ως αντιθαμβωτική προστασία για τον καθρέφτη - Πώς εφαρμόζεται και γιατί μπορεί να λειτουργήσει
Πηγή φωτό: iStock