Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία μαζί στα γενέθλια της Ιωάννας Μπούκη

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία μαζί στα γενέθλια της Ιωάννας Μπούκη

Σπάνια βλέπουμε μαζί την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία, αφού οι δυο τους φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα.

Ο ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία και η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz!

Μετά το σύντομο χωρισμό που είχαν πριν από κάποιους μήνες και την επανασύνδεση, οι δυο τους είναι full in love και, μάλιστα, πρόσφατα, αγόρασαν το δικό τους σπίτι, ώστε να στεγάσουν τον έρωτά τους.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έδωσαν το παρών στα γενέθλια της Ιωάννας Μπούκη.

Η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ διοργάνωσε μια μικρή γιορτή γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα, με καλεσμένους λίγους αλλά πολύ αγαπημένους φίλους της. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ο γνωστός ποδοσφαιριστής δεν μπορούσαν παρά να τιμήσουν με την παρουσία τους την εορτάζουσα.

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια βλέπουμε μαζί την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία, αφού οι δυο τους φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα. Αυτή τη φορά, η αποκάλυψη έγινε μέσα από τα social media.

Τόσο η Ιωάννα Μπούκη όσο και η Όλγα Λαφαζάνη δημοσίευσαν στα προφίλ τους φωτογραφίες από τα γενέθλια, στις οποίες βρίσκονται και η Ελένη Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία. Οι δυο τους μπορεί να απέφυγαν να ποζάρουν μαζί, ωστόσο οι φίλοι τους πρόδωσαν την παρουσία τους στο χώρο.

Δείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις