Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ελένη Φουρέιρα: Τραγούδι της στην ταινία του Netflix, Glass Onion A Knives Out Mystery

Ελένη Φουρέιρα: Τραγούδι της στην ταινία του Netflix, Glass Onion A Knives Out Mystery

Η εκρηκτική τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα έβαλε στο ενεργητικό της μία ακόμη διεθνή επιτυχία.

Το super hit της «Αεράκι (Το Θηλυκό)», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ακούγεται στη νέα ταινία του Daniel Craig που προβάλλεται στο Netlix.

Το «Αεράκι (Το Θηλυκό)», σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Κυριάκου Ντούμου, επιλέχθηκε από την παραγωγή της ταινίας «Glass Onion: A Knives Out Mystery» (ελληνικός τίτλος «Glass Onion: Στα Μαχαίρια 2») για να «ντύσει» μία από τις σκηνές της.

Συγκεκριμένα, ακούγεται τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές φτάνουν από τις ΗΠΑ σε μία αποβάθρα στην Ελλάδα για να επιβιβαστούν σ’ ένα γιοτ το οποίο θα τους μεταφέρει στο νησί όπου εκτυλίσσεται το μυστήριο που καλείται να λύσει ο Daniel Craig, ο οποίος υποδύεται τον παγκοσμίου φήμης ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ (στο 14:10 της ταινίας).

Η ταινία, που γυρίστηκε σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι, σε σκηνοθεσία Rian Johnson, έκανε πρεμιέρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix.

Μάλιστα, κατέκτησε την κορυφή του Netflix στην Ελλάδα, καθώς σε χρόνο – ρεκόρ βρέθηκε στο no1 του top10 των ταινιών.

Το «Αεράκι (Το Θηλυκό)» είναι ένα από τα mega hits που μας έχει χαρίσει η Ελένη Φουρέιρα. Το τραγούδι, που κυκλοφόρησε από την Panik Records τον Ιούλιο του 2021, έχει γίνει πολυπλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις και βρέθηκε σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay.

Παράλληλα, το music video, στο οποίο η Ελένη Φουρέιρα «μαγεύει» ως σύγχρονη θεά Αφροδίτη, φορώντας archive δημιουργίες του εμβληματικού Γάλλου σχεδιαστή Jean Paul Gaultier, έγινε no1 trend στο YouTube και μετρά πάνω από 13 εκατομμύρια views.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις