Τρίτη, 27 Φεβ.
14oC Αθήνα

Ελένη Καρακάση: Ακούστηκε ότι «η Ελένη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας γιατί την είχε κλειδωμένη ο άντρας της»

Ελένη Καρακάση: Ακούστηκε ότι «η Ελένη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας γιατί την είχε κλειδωμένη ο άντρας της»

Μια… παρακινδυνευμένη ενέργεια από την πλευρά της και το… «σπασμένο τηλέφωνο» δημιούργησαν για απίστευτη φήμη για την Ελένη Καρακάση: πως έπεσε από το μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει!

Τη σοκαριστική φήμη και το πως ξεκίνησε, τα περιέγραψε η ίδια η Ελένη Καρακάση όταν το πρωί της Πέμπτης (07.12.2023) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

«Ξεκίνησα να φύγω 8 η ώρα το πρωί για να πάω στο θέατρο, είχα παιδική παράσταση. Βλέπω ότι είχε κόσμο έξω και μέσα από την είσοδο της πολυκατοικίας. Είχε σπάσει το κλειδί, κάτι είχε γίνει.

Εγώ έπρεπε να φύγω και ο κλειδαράς αργούσε, είχε πάει 9 και είχα πάθει υστερία, γιατί στις 10 ξεκινούσε η παράσταση.

Πήρα την απόφαση να “κρεμαστώ” από το παράθυρο που είναι ανάμεσα στο ισόγειο και στον πρώτο, για να μου δώσει ο νεαρός από πάνω το τηλέφωνο να πάρω το 166.

Και όπως πήγα πίσω-πίσω για να βρω ισορροπία, είχε μία σειρά από τούβλα, σκουντουφλάω, πέφτω και σκίζω το κεφάλι μου στον σωλήνα του φυσικού αερίου.

Ανοίγω τα μάτια, βλέπω τα αίματα να τρέχουν, σηκώνομαι και παίρνω τελικά το 166. Όλοι ούρλιαζαν, λέω: “ξυπνήστε τον άντρα μου ήρεμα”. Ήρθαν και με πήραν, μου έκαναν 7 ράμματα στο κεφάλι. Ενημέρωσα και την παραγωγή ότι έκανα μία βλακεία για να είμαι στην ώρα μου στην παράσταση.

Από στόμα σε στόμα αυτό όμως έφτασε ότι η Ελένη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ότι πήδηξε από το μπαλκόνι γιατί την είχε κλειδωμένη ο άντρας της.

  

Μου έστελναν φίλοι και συνάδελφοι: “Ελένη, πες μας ότι δεν είναι αλήθεια”. Κυκλοφόρησε πολύ στον κύκλο των ηθοποιών. Εκεί αποφάσισα να μην ξανακάνω τόσο επικίνδυνα πράγματα», περιέγραψε τη σοκαριστική ιστορία η Ελένη Καρακάση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις