Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελένη Καρακάση: Έκανα ολική υστερεκτομή, ο κύκλος της μητρότητας δεν έχει κλείσει ακόμα

Ελένη Καρακάση: Έκανα ολική υστερεκτομή, ο κύκλος της μητρότητας δεν έχει κλείσει ακόμα

Η Ελένη Καρακάση σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την ξαφνική χειρουργική της επέμβαση και τα απρεπή σχόλια για τη μητρότητα.

Η Ελένη Καρακάση μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τα πρώτα της επαγγελματικά της βήματα, την συμμετοχή της στην νέα σειρά του MEGA, αλλά και μία σημαντική στιγμή στην προσωπική της ζωή.

«Έκανα τον ετήσιο γυναικολογικό μου έλεγχο και κάτι που ξέραμε ότι υπήρχε, μέσα σε ένα χρόνο άλλαξε εντελώς μορφή. Οι γιατροί βλέπανε κάτι μεγάλο και έπρεπε να χειρουργηθώ άμεσα, μέσα σε μια εβδομάδα έκανα μαγνητική, βγήκε η βιοψία και μπήκα στο χειρουργείο».

Για το ζήτημα υγείας που έπρεπε να αντιμετωπίσει η κα Καρακάση διευκρίνησε ότι ο γιατρός της ήταν αυτός που την άγχωσε ώστε να καταλάβει πως πρέπει να γίνει το χειρουργείο, καθώς η ίδια του είπε «σε δέκα μέρες έχω συναυλία, να ακυρώσω;»

«Όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε πως θα κάνω ολική υστερεκτομή δεν ένιωσα να χτυπάει κάποιο ”γυναίκειο” καμπανάκι μέσα μου. Κλείνω τα 50, θα μπορούσα με βοήθεια να αποκτήσω παιδί, αλλά και δεν θεωρώ ότι έχει κλείσει ο κύκλος της μητρότητας για μένα».

Περιγράφει στην συνέντευξή της την αντίδραση της όταν ρωτήθηκε αν έχει κλείσει το κεφάλαιο μητρότητα και απάντησε «έναν άντρα θα τον ρωτούσε κανείς εάν έχει κλείσει το κεφάλαιο πατρότητα;».

Η Ελένη Καρακάση μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» ξεκαθάρισε: «Η μητρότητα δεν έκλεισε για μένα, ότι δεν μπορώ να φέρω στον κόσμο ένα παιδί με βιολογικό τρόπο δεν σημαίνει κάτι».

Για την σχέση της με τον σύζυγό της σχολίασε: «Ο σύζυγος μου είναι πάντα εκεί για μένα, κερί αναμμένο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις