Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ελένη Καρακάση: Η μαμά μου μου έλεγε πως όταν μιλάς για πράγματα, τα ξορκίζεις

Ελένη Καρακάση: Η μαμά μου μου έλεγε πως όταν μιλάς για πράγματα, τα ξορκίζεις

Η ηθοποιός, Ελένη Καρακάση, βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για όλα, και όπως ανέφερε, όνειρό της ήταν να τραγουδήσει στην Λυρική Σκηνή.

«Ήξερα από τα 5 μου πως μπορώ να τραγουδάω. Αλλά οι γονείς μου μου έλεγαν πως πρέπει να σπουδάσω αν και ήμουν από πολύ μικρή στα ωδεία.

Στο σχολείο είχε έρθει η Κάρμεν Ρουγένη και με είδε να τραγουδάω και μου ζήτησε να παίξω στο θέατρο. Στην Τρίτη Λυκείου το σκέφτηκα πιο σοβαρά αν και σαν όνειρο είχα να παίξω στη Λυρική σκηνή», είπε η Ελένη Καρακάση.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Μέλισσες», ο οποίος ήταν μίας μεγαλύτερης σε ηλικία γυναίκας, και δήλωσε πωβς αυτό της άρεσε πάρα πολύ.

«Ο ρόλος στις ’Μέλισσες’ ήταν για μία γυναίκα 60 ετών. Έτσι, φτιάχναμε με το μακιγιάζ ώστε να φαίνομαι μεγαλύτερη. Οι φίλοι που είχα να δω καιρό όταν με είδαν μου είπαν γιατί άφησα τον εαυτό του. Μου αρέσουν οι αλλαγές στη δουλειά μου».

«Κάποιες φορές βλέπω τον εαυτό μου και λέω ‘πωωω, κρέμασα από εδώ και από εκεί’. Η μαμά μου μου έλεγε πως όταν μιλάμε για πράγματα τα ξορκίζεις. Πολλοί άνθρωποι μου λένε γιατί μιλάω συνέχεια για τα κιλά μου.

Μιλάω γιατί μπορεί να βοηθήσω κάποιον και εάν έχεις περάσει και κάτι στην υγεία σου μπορείς να μιλήσεις», είπε σε άλλη σημείο της συνέντευξής της η Ελένη Καρακάση.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις