Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελένη Καρακάση: Πήγα για έναν ιατρικό έλεγχο και μπήκα χειρουργείο για υστερεκτομή, «βγαλ’ τα» του είπα

Ελένη Καρακάση: Πήγα για έναν ιατρικό έλεγχο και μπήκα χειρουργείο για υστερεκτομή, «βγαλ’ τα» του είπα

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος είχαν καλεσμένη στην εκπομπή τπυς, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, την αγαπημέμνη Ελένη Καρακάση.

Η Ελένη Καρακάση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Η Ελένη Καρακάση ανέφερε σε κάποιο σημείο της συνέντευξής της: «Ήταν δύσκολο πολύ το 2022 γιατί είχα αυτό το θέμα υγείας που μου ήρθε πολύ ξαφνικό. Παρόλο του ότι είμαι ένας πολύ τακτικός άνθρωπος στις εξετάσεις μου, νομίζω πως αυτός ήταν και ο λόγος που πρόλαβα να μην γίνει κάτι χειρότερο, απλά υπήρχε μια πολύ μεγάλη εξέλιξη μέσα στον χρόνο που είχα κάνει την τελευταία εξέταση.

Κάτι που ήξερα ότι υπήρχε πολύ μικρό έγινε πολύ μεγάλο στον ετήσιο γυναικολογικό μου έλεγχο. Δευτέρα έκανα μαγνητική, Τρίτη βγήκαν τα αποτελέσματα, Τετάρτη πρωί μου λέει ο γυναικολόγος μου «Παρασκευή η εισαγωγή και Δευτέρα το χειρουργείο». Τόσο γρήγορα. Δεν είναι ότι σοκαρίστηκα αλλά έπρεπε να γίνουν πολλά πράγματα πολύ γρήγορα».

«Για κάποιο λόγο είχα λίγο ψιλιαστεί ότι κάτι μπορεί να γίνει, το περίμενα κάποια στιγμή αλλά δεν ήξερα αν είναι κάτι κακοήθες και το φοβόμουν πάρα πολύ τι μπορεί να είναι και για αυτό είχα πολλά σκαμπανεβάσματα. Εκεί που ήσουν εντάξει, εκεί σε έπαιρνε η κάτω βόλτα.

Εκεί βέβαια είχα και τον άνδρα μου, τον Δημήτρη που ήταν συμπαραστάτης και «έτρωγε» όλη αυτή την εναλλαγή των συναισθημάτων», σημείωσε η Ελένη Καρακάση.

«Η υστερεκτομή είναι ένα σοκ για τον οργανισμό αλλά δεν σκέφτηκα στιγμή να πω στον γιατρό να μην το κάνουμε. Δηλαδή με το που ξεκινήσαμε, του είπα «βγαλ’ τα» γιατί το είχα ζήσει και με την μαμά μου αυτό, η οποία και το έζησε ακόμα μικρότερη.

Τα είχα πολύ έντονα στο κεφάλι μου και τα είχα πει κάπως στο μυαλό μου, ίσως να το είχα προετοιμάσει ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να γίνει αυτό.

Οπότε ίσως αυτό να με βοήθησε αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να μην το βγάλουμε ή οτιδήποτε. Δηλαδή ήρθε η ώρα του,κλείνω φέτος τα πενήντα οπότε δεν είναι ότι σκεφτόμουν για παιδιά» συμπλήρωσε η Ελένη Καρακάση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις