Τετάρτη, 28 Φεβ.
15oC Αθήνα

Ελένη Κοκκίδου: Βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου, ήμουν στην εντατική έξι μέρες

Ελένη Κοκκίδου: Βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου, ήμουν στην εντατική έξι μέρες

Για τη Βουλίτσα, την αντίδρασή της όταν χτυπάει κινητό στην παράσταση αλλά και για την περιπέτεια που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή μίλησε σήμερα (29.11.2023) η Ελένη Κοκκίδου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου, ήμουν στην εντατική έξι μέρες, σώθηκα από θαύμα», είπε η Ελένη Κοκκίδου, σημειώνοντας ότι ο θάνατος της μητέρας της, άλλαξε τη ζωή της.

«Ακούω τη φωνή της μέσα από τη δική μου φωνή. H μητέρα μου ήταν με βαρύ εγκεφαλικό για έξι χρονιά αλλά ποτέ δεν ήμουν προετοιμασμένη για την απώλειά της», τόνισε η γνωστή ηθοποιός, που αυτή τη σεζόν συμμετέχει στο μιούζικαλ «Ευαγγελισμός» στο Εθνικό Θέατρο.

Για την απόφασή της να φύγει από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η Ελένη Κοκκίδου είπε: ««Ο κύκλος της Βουλίτσας (σ.σ. του ρόλου της) στη ‘Μουρμούρα’ έκλεισε μέσα μου. Κάνω κάποιες εμφανίσεις στη “Μουρμούρα” σαν φάντασμα, συγκινούμαι όταν πάω στα γυρίσματα.

Δεν ήταν το καλύτερο τέλος για τη Βουλίτσα αλλά δε γινόταν αλλιώς, ήταν πολύ συγκινητικό.

Το επόμενο βήμα στην τηλεόραση μάλλον θα ήθελα να είναι δράμα, κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έκανα πριν».

Στην ερώτηση για την απόφαση της Άλκιστης Πρωτοψάλτη να «κόψει» τον στίχο «χοντρή νευρικιά» από τον «Άδωνι», η γνωστή ηθοποιός είπε: «Η κοινωνία δεν έχει ξεπεράσει τα στερεότυπα και τις κακές νοοτροπίες, δεν υπάρχει παιδεία.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μπορεί να έκοψε με χιούμορ τον στίχο, όμως δεν πρέπει να γίνεται αυτό στο θέατρο και τη μουσική».

  

Αποκάλυψε δε πως αντιμετωπίζει με χιούμορ τη στιγμή που σε μια παράσταση χτυπάει… κινητό. «Σταματάω και τους λέω “σηκώστε το, περιμένω”».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις