Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ελένη Κούρκουλα: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν έμενε σπίτι μου»

Ελένη Κούρκουλα: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν έμενε σπίτι μου»

Δεν αρνήθηκε την φιλική σχέση που είχε με τον Δημήτρη Λιγνάδη, η πολιτικός και ηθοποιός, Ελένη Κούρκουλα. Η κα Κούρκουλα όμως απάντησε και στις φήμες που ήθελαν να βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος κρατείται με βαριές κατηγορίες στην ΓΑΔΑ.

Η Ελένη Κούρκουλα μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλ. Όπως είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής, η πολιτικός αυτή την περίοδο αναρρώνει από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, με συνέπεια να μη μπορεί να έρθει σε επαφή με κόσμο, εξαιτίας του κορονοϊού.

«Δεν ήταν το δικό της σπίτι, στο οποίο έμενε τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Λιγνάδης. Δεν αρνήθηκε ότι τον γνωρίζει, ότι έκαναν παρέα, ότι είναι φίλοι. Μου είπε ότι δεν είχε καμία εικόνα γι’ αυτή την παραβατική συμπεριφορά, είχε μια εικόνα για τη σεξουαλική του προτίμηση αλλά σίγουρα δεν είχε ιδέα για το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων που προσέγγιζε. Τα καταδικάζει και της προκαλούν αποστροφή. Δεν ήταν στο σπίτι της…», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις