Κυριακή, 21 Απρ.
14oC Αθήνα

Ελένη Πετρουλάκη: Tο αυτοάνοσο νόσημα και η εξομολόγηση για τον Ίλια Ίβιτς

Ελένη Πετρουλάκη: Tο αυτοάνοσο νόσημα και η εξομολόγηση για τον Ίλια Ίβιτς

Η γνωστή γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη σε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη, στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Γιώγο Πράσινο, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η Ελένη Πετρουλάκη, στην αποκαλυπτική της συνέντευξη, μεταξύ άλλων αποκαλύπτει την περιπέτειά της με το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπώρησε, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Ίλια Ίβιτς.

Πριν από λίγο καιρό μίλησες για ένα αυτοάνοσο νόσημα που έχεις. Για ποιο λόγο επέλεξες να το μοιραστείς δημόσια;

Δεν είμαι σούπερ ήρωας. Δεν μου αρέσει να κλαίγομαι, δεν είμαι μίζερη και δεν συνηθίζω να λέω ανοιχτά τα προβλήματά μου. Λειτουργώ όπως περιγράφει ένα γιαπωνέζικο ρητό: 7 φορές θα πέσεις και 8 θα σηκωθείς».

Ήρθα και εγώ με τη σειρά μου να αντιμετωπίσω ένα αυτοάνοσο, όπως ο περισσότερος κόσμος. Μέσα από τις θεραπείες που μου έδωσαν οι γιατροί και μέσα από τη δική μου ανάγκη θέλησε να κάνω κάτι παραπάνω, ώστε να μην είμαι νωχελική και να έχω ενέργεια.

Αυτό μου το έδωσε η άσκηση. Είπα θα το παλέψω μόνη μου και μετά από τέσσερα χρόνια μίλησα. Από αυτές τις ασκήσεις σώθηκα. Είχα χρόνια κόπωση και καταπόνηση των αρθρώσεων, αλλά είμαι λειτουργική.

Και ο σύζυγός σου Ίλια Ίβιτς αποφεύγει έντονα τη δημοσιότητα και ότι έχει σχέση με αυτήν.

Ναι, δεν δίνει συνεντεύξεις, δεν βγαίνει στην τηλεόραση, δεν εμφανίζεται πουθενά. Είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών, συνεργάζεται με ελληνικές και ξένες ομάδες και είναι τέτοια η φύση του επαγγέλματός του, που δεν τον βοηθάει ιδιαίτερα η προβολή, οπότε ποιος ο λόγος;

Πως θα περιέγραφες τη ζωή του με τον Ίλια;

Με στηρίζει πάρα πολλά χρόνια. Είναι ο πατέρας μου, ο αδερφός μου, ο σύζυγός μου. Αυτή η ασφάλεια που μου χαρίζει είναι πολύ σημαντική. Δεν μιλάω για οικονομική ασφάλεια, δεν είμαι τέτοιος τύπος, δεν τα βλέπω αυτά.

Ως άνθρωπος έχει λόγο, είναι συνεπής, αυτό που θα πει αυτό θα γίνει.

Όπως τον γνώρισα στα 24 μου, έτσι είναι και σήμερα. Μου εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη, τον αγαπώ. Χαίρομαι που έκανα παιδιά με αυτό τον άνθρωπο και που είναι δίπλα στα παιδιά μας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις