Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη: Οι ευχές και το χιούμορ για τα γενέθλια του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη

Ελεονώρα Μελέτη: Οι ευχές και το χιούμορ για τα γενέθλια του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη
Φωτογραφία Αρχείου / NDP

Η Ελεονώρα Μελέτη ευχήθηκε στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, για τα γενέθλιά του και έκανε χιούμορ με τη διαφορά ηλικίας που έχουν, η οποία έχει σχολιαστεί πολλές φορές και έχει ενοχλήσει την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο.

«Επιτέλους ο τύπος αυτός μπαίνει σήμερα στα 40 και είμαστε τουλάχιστον στην ίδια δεκαετία», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram μεταξύ των ευχών που έδωσε στον σύζυγό της.

«Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα με υγεία και τύχη σε όλους !!!! Αλλά θα μου επιτρέψετε την πιο δυνατή κ γλυκιά ευχή να τη δώσω σε αυτόν εδώ τον τύπο. Το ότι είναι ομορφόπαιδο είναι αυταπόδεικτο. Η ψυχή του όμως είναι ακόμα πιο όμορφη.

Μην τον βλέπετε έτσι, έχει τα στραβά του σαφώς, αλλά είναι διαχειρίσιμα, εκτός βέβαια από τον τρόπο που σέρνει τις παντόφλες του. Έχει όμως τα βασικότερα ως τα καλύτερα που θα μπορούσε να έχει κ αυτό τον κάνει ξεχωριστό.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Ενσυναίσθηση, σεβασμό, υπομονή, πείσμα, ψυχραιμία, ευγένεια, αποδοχή, υποστήριξη, κατανόηση μα και ωραία φωνή. Και επιτέλους ο τύπος αυτός μπαίνει σήμερα στα 40 και είμαστε τουλάχιστον στην ίδια δεκαετία», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις