Δευτέρα, 24 Ιουν.
27oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη στην Άννα Δρούζα: Είχα καταστραφεί οικονομικά από την τραπεζική κρίση στην Κύπρο

Ελεονώρα Μελέτη στην Άννα Δρούζα: Είχα καταστραφεί οικονομικά από την τραπεζική κρίση στην Κύπρο
ΦΩΤΟ NDP

Στο στούντιο της εκπομπής «Όσα δε λέμε» με την Άννα Δρούζα βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (20.05.2024) η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ αποκάλυψε την οικονομική καταστροφή που υπέστη.

Καλεσμένη της Άννας Δρούζα στην εκπομπή «Όσα δε λέμε», η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την οικονομική της καταστροφή εξαιτίας της τραπεζικής κρίσης στην Κύπρο πριν από μερικά χρόνια.

«Είχα καταστραφεί οικονομικά στην Κύπρο, έπαθα μία πολύ μεγάλη ζημιά όπως είχε πάθει και πολύς άλλος κόσμος τότε. Είχα τα χρήματά μου φορολογημένα, δηλωμένα, καθαρά από εδώ εκεί, γιατί φοβόμουν το εδώ… και απλά την πάτησα.

Θυμάμαι ότι ξύπνησα ένα πρωί και μέσα σε ένα βράδυ το 60% των δεδουλευμένων μου είχε χαθεί. Κι όμως δεν ήμουν ράκος. Ήμουν πληγωμένη βαθιά, βιασμένη σχεδόν αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν και χειρότερα από αυτό», συμπληρώνει στην αφήγησή της η Ελεονώρα Μελέτη στην Άννα Δρούζα.

«Εκείνη τη στιγμή δεν μέτρησα τι είχα χάσει αλλά τι είχε μείνει. Και τι είχε μείνει; Είχα την οικογένειά μου, είχα την υγεία μου και τη δουλειά μου. Είπα: πάμε να τα ξανακάνουμε από την αρχή», εξομολογείται η δημοσιογράφος και υποψήφια με τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, για την οικονομική καταστροφή που υπέστη.

«Το θυμάμαι χαρακτηριστικά, ήταν Καθαρά Δευτέρα. Καβάλησα τη σανίδα μου 11 η ώρα το πρωί και βγήκα από το νερό 5 παρά τέταρτο το απόγευμα. Αλλά πραγματικά ξύπνησα το άλλο πρωί και είπα: πάμε να τα ξανακάνουμε όλα από την αρχή. Και δεν το ξανασυζήτησα», καταλήγει στην αφήγησή της η Ελεονώρα Μελέτη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις