Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η έκτη Ελληνίδα τραγουδίστρια σε billboard της Times Square

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η έκτη Ελληνίδα τραγουδίστρια σε billboard της Times Square
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι η έκτη Ελληνίδα τραγουδίστρια που γίνεται πρέσβειρα της καμπάνιας του Spotify, που ονομάζεται Spotify Equal, και εμφανίζεται σε billboard της Times Square, στηρίζοντας τη γυναικεία δύναμη στη μουσική, ενισχύοντας την επιρροή της παγκοσμίως ενώ για παρέα έχει άλλες 35 σημαντικές γυναίκες τραγουδίστριες από όλο τον πλανήτη.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι η πρέσβειρα της καμπάνιας του Spotify για το πρώτο τρίμηνο του 2022, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η δισκογραφική εταιρεία Minos EMI, η οποία ανέβασε και τη φωτογραφία με την Ελληνίδα τραγουδίστρια στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Πρέσβειρες της ίδιας καμπάνιας έχουν γίνει και άλλες 5 – μέχρι στιγμής – Ελληνίδες τραγουδίστριες, η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα, η Έλενα Τσαγκρινού, η Ζόζεφιν και η Τάμτα.

«Η μοναδική Eleonora Zouganeli ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα Ελληνικά σύνορα αφού βρίσκεται σε #Billboard στην πασίγνωστη #TimesSquare της Νέας Υόρκης! 🌟
Η Ελληνίδα πρέσβειρα της #SpotifyEQUAL καμπάνιας για το πρώτο τρίμηνο του 2022, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στηρίζει παρέα και με άλλες γυναίκες καλλιτέχνιδες από όλο τον κόσμο μέσω του Spotify την γυναικεία δύναμη ενισχύοντας την επιρροή τους παγκοσμίως. Ακούστε τις Spotify playlists: #EQUALGreece & #EQUALGlobal στο Spotify! #EleonoraZouganeli #SpotifyPlaylist», γράφει η δισκογραφική στην ανάρτησή της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις