Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Τόσο καιρό που γράφουν ότι είμαι έγκυος, θα είχα κάνει τρίδυμα»

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Τόσο καιρό που γράφουν ότι είμαι έγκυος, θα είχα κάνει τρίδυμα»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και απάντησε στα όσα ακούγονται περί εγκυμοσύνης. «Δε με ενδιαφέρει κανενός η ζωή» αναφέρει – μεταξύ άλλων – η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας στο MEGA. 

 «Δε με ενοχλεί να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, αλλά δε με φτιάχνει κιόλας. Είναι κάτι που ψιλοβαριέμαι, να σχολιάζω τα ίδια και τα ίδια» δήλωσε η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Και πρόσθεσε: «Δε με ενδιαφέρει κανενός η ζωή, πόσο μάλλον η δική μου, που πρέπει να την επαναλαμβάνω κιόλας. Δεν ξέρω γιατί όλοι θέλουν να με δουν μαμά. Η αλήθεια είναι ότι προχθές είδα τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και της λέω: “Εγώ πότε θα γίνω μάνα;”. Πάντα γελάγαμε με όλα αυτά. Δε με φέρνει σε δύσκολη θέση τίποτα από αυτά που ακούγεται, δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που θα με φέρει σε δύσκολη θέση. Τόσο καιρό που το γράφουν όμως, τώρα θα είχα κάνει τρίδυμα». 

Στην συνέντευξή της, η Ελεονώρα Ζουγανέλη περιέγραψε και το πώς πέρασε στην καραντίνα. «Δε μου άρεσε ούτε το κλείσιμο, ούτε η ξεκούραση με τον τρόπο που μας βρήκε. Θα προτιμούσα να το είχα επιλέξει. Γι΄αυτό έχω τοποθετήσει κάπως στο κεφάλι μου ότι είναι καλό να φροντίζω μόνη μου να ξεκουράζομαι. Εγώ νόσησα κιόλας και δεν ήταν κάτι ευχάριστο. Γενικά, είναι κάτι που θέλω να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα» είπε.

Μιλώντας για την εμπειρία της στο «The Voice» ως coach, σημείωσε ότι είναι κάτι για το οποίο δεν έχει μετανιώσει και ότι ήρθε την στιγμή που ήταν έτοιμη. «Το Voice δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, πέρασα καταπληκτικά, έμαθα πάρα πολλά πράγματα, είδα έναν καινούργιο χώρο, ξένο για εμένα. Νιώθω πολύ πιο οικεία πια με τον χώρο της τηλεόρασης και αυτή την έκθεση. Πολλές προτάσεις είχαν γίνει και στο παρελθόν, αλλά το Voice ήρθε σε μια στιγμή που εγώ ήμουν έτοιμη γι’ αυτό», ανέφερε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις