Lifestyle

Έλλη Κοκκίνου: Με κορονοϊό η γνωστή τραγουδίστρια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Έλλη Κοκκίνου δεν γλίτωσε από την πανδημία του κορονοϊού και πριν λίγες ώρες αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι βρέθηκε και εκείνη θετική στην Covid-19. «Ευτυχώς που δεν είχα κάνει σχέδια για το τριήμερο» ανέφερε – μεταξύ άλλων – η γνωστή τραγουδίστρια. 

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Έλλη Κοκκίνου δημοσίευσε το θετικό τεστ της,  γνωστοποιώντας έτσι στους followers της ότι νοσεί και εκείνη από κορονοϊό. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου, ενώ μέχρι στιγμής το περνάει με ήπια συμπτώματα. 

«Ευτυχώς που δεν είχα κάνει σχέδια για το τριήμερο. Έφτασε και η σειρά μου. Τριπλά εμβολιασμένη και με ήπια συμπτώματα» έγραψε η Έλλη Κοκκίνου.

storyKokkinou

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Καίτη Γαρμπή για Μανώλη Μητσιά: «Μαύρη σελίδα για το ελληνικό τραγούδι, πληγώνει την τέχνη μας»
«Η διαχείριση της πνευματικής κληρονομιάς των μυθικών διαστάσεων δημιουργών μας, δεν μπορεί να εξαντλείται σε εξώδικα και απαγορεύσεις ειδικά όταν αφορά σε ερμηνευτές του ύψους του Μανώλη Μητσιά»
Η Καίτη Γαρμπή 14