Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Έλον Μασκ: Λανσάρει άρωμα «καμένων μαλλιών» στην αγορά – Ήδη έχει πουλήσει 10.000 μπουκάλια

Έλον Μασκ: Λανσάρει άρωμα «καμένων μαλλιών» στην αγορά – Ήδη έχει πουλήσει 10.000 μπουκάλια
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, Έλον Μασκ, «ξαναχτυπά» με μια περίεργη επιχειρηματική κίνηση, καθώς λανσάρει στην αγορά το επόμενο προϊόν του, ένα άρωμα που ονομάζεται «Burnt Hair» (μτφ. «Καμένα Μαλλιά»).

Το άρωμα του Έλον Μασκ περιγράφεται ως «η ουσία της αποκρουστικής επιθυμίας», ενώ ο ίδιος άλλαξε τη λεζάντα του βιογραφικού του στο Twitter σε «πωλητής αρωμάτων», αφού έκανε και το… προφανές αστείο με το όνομά του, επειδή η λέξη musk μεταφράζεται κυριολεκτικά σε άρωμα.

«Με ένα όνομα σαν το δικό μου, ήταν αναπόφευκτο να μπω στον κλάδο των αρωμάτων – γιατί αντιστεκόμουν τόσο καιρό!;», έγραψε στο Twitter ο Έλον Μασκ για να ανακοινώσει την κυκλοφορία του «Burnt Hair» στην αγορά.

Το άρωμα διατίθεται από την εταιρεία του μεγιστάνα, τη Boring Co., στην τιμή των 100 δολαρίων ανά μπουκάλι. Μάλιστα, ήδη έχουν πουληθεί 10.000 μπουκάλια.

Επίσης, ενημέρωσε τους ακόλουθούς του στο Twitter ότι μπορεί κανείς να αγοράσει το άρωμα με Dogecoin, το κρυπτονόμισμα που δέχεται και για την αγορά των αυτοκινήτων Tesla.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις