Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ελπίδα: Είχα το ψώνιο μου και ήθελα να πηγαίνω μόνη μου στη Eurovision

Ελπίδα: Είχα το ψώνιο μου και ήθελα να πηγαίνω μόνη μου στη Eurovision

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Ελπίδα, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», και μίλησε για όλα.

Η Ελπίδα, με τα διαχρονικά της κομμάτια μίλησε για όλους και για όλα αναφορικά με την προσωπική της ζωή αλλά και την επαγγελματική. Θυμάται πως το «έτσι απλά σε αγαπώ» ήταν ο πρώτος δίσκος της μετά τη γέννηση του παιδιού της, ενώ το 1976 το κομμάτι της «Καμιά φορά», που όπως δηλώνει λάτρευε, ήταν μία περίοδος στενάχωρη γιατί τότε είχε χωρίσει με τον άντρα της.

«Το τραγουδούσα κλαίγοντας στο στούντιο και εκεί εμφανίστηκε ο άντρας μου. από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ» θυμάται η Ελπίδα.

Η τραγουδίστρια, μίλησε στη συνέχεια για την εποχή της Eurovision, όταν εκπροσώπησε τη χώρα μας το 1979 με το κομμάτι «Σωκράτη, εσύ superstar».

«Φτάσαμε με το “Σωκράτη εσύ superstar” στην Ιερουσαλήμ. Πήγε πολύ καλά το τραγούδι αλλά τότε δεν είχαμε ούτε μια σύμμαχο χώρα» αναφέρει και δηλώνει πως ήταν πολύ σίγουρη για την επιτυχία του τραγουδιού και παράλληλα αποκαλύπτει πως πριν την Εurovision είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε πολλά φεστιβάλ ανά τον κόσμο.

«Το 1973 πήγα σε έναν διαγωνισμό στη Χιλή και βγήκαμε τέταρτοι. Ξαναπήγα το 1975 με ένα τραγούδι του αδερφού μου και βγήκαμε πρώτοι» θυμάται.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί, ίσως στο πιο γνωστό της κομμάτι, «Ντισκοτέκ» που έως και σήμερα κάνει τεράστια επιτυχία.

«Μου ζήτησαν τα Ημισκούμπρια να κάνουμε ένα ραπ τραγούδι. Διάλεξαν τα παιδιά τραγούδι και κάναμε την «Ντισκοτεκ» είπε αναφορικά με την πετυχημένη συνεργασία.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον αγαπημένο της φίλο και συνάδερφο Δάκη που «έφυγε» από τη ζωή χθες και τον χαρακτήρισε ως το «μοντέρνο, ωραίο, ευχάριστο όνομα».

«Τελευταία μου έχουν συμβεί πράγματα που με στενοχωρούν πολύ. Έχασα τον σύζυγό μου και πέρασα ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία μου» δήλωσε η Ελπίδα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις