Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του μυστηριώδους άντρα που φιλούσε με πάθος στη Νέα Υόρκη

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του μυστηριώδους άντρα που φιλούσε με πάθος στη Νέα Υόρκη
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Αποκαλύφθηκε ο μυστηριώδης άντρας που εθεάθη να φιλά με πάθος το γνωστό μοντέλο, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, την περασμένη Παρασκευή (14.10.2022) στη Νέα Υόρκη, τρεις μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ ενώ λίγα 24ωρα πριν αποκάλυψε ότι είναι bisexual.

Όπως αποκαλύπτει η DailyMail, ο μυστηριώδης νέος άντρας στη ζωή της Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι ο 35χρονος Νεοϋορκέζος Orazio Rispo, γιος ενός μεγιστάνα που ασχολείται με το real estate και πρώην επιτυχημένος DJ για 20 χρόνια.

Αυτό επιβεβαίωσαν και πηγές στη DailyMail για την ταυτότητα του μυστηριώδους άντρα, με τις εικόνες από τα φιλιά τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, μετά το διαζύγιό της από τον 41χρονο Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, ο οποίος φημολογείται ότι την απατούσε.

Το γνωστό μοντέλο έδειχνε να απολαμβάνει την παρέα και τα καυτά φιλιά του Orazio, σε νυχτερινή τους έξοδο, όπου φόραγε ένα μαύρο μπλουζάκι, ασορτί παντελόνι και κόκκινες μπότες. 

Από τη μεριά του, ο Orazio φορούσε ένα πράσινο σακάκι, μπλουζάκι, τζιν και αθλητικά παπούτσια. Έφυγαν μαζί με τη μοτοσυκλέτα του και λίγο αργότερα οι δυο τους εθεάθησαν να απολαμβάνουν δείπνο στη Νέα Υόρκη.

Ποιος είναι ο Orazio Rispo

Ο Orazio Rispo γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη ενώ εργαζόταν ως DJ για περίπου 20 χρόνια. Αυτή η ενασχόλησή του με τη μουσική, τον ώθησε να ανοίξει το δικό του δισκοπωλείο στο Μπρούκλιν, με το όνομα Halcyon Record Shop, το οποίο διαχειριζόταν ο ίδιος, μέχρι που έκλεισε το 2020 εν μέσω της πανδημίας COVID-19.

Ο πατέρας του είναι ισχυρό όνομα στη βιομηχανία του Real Estate της πόλης, ο Giampiero Rispo, ιδρυτής και πρόεδρος του Domus Realty, που ειδικεύεται στην πώληση «πολυτελών ακινήτων στη Νέα Υόρκη» ενώ είναι και διευθυντής της εταιρείας εσωρούχων, Bandebra.

Σύμφωνα με όσα «ακούγονται» στα social media, ο 35χρονος εκλεκτός της καρδιάς της «emrata» είναι και ξάδερφος του διάσημου σχεδιαστή, Giuliano Calza, ο οποίος έχει στο πελατολόγιό του celebrities όπως η Ντούα Λίπα, η Νίκολα Μπέκαμ – Πελτζ και η Έλσα Χοσκ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις