Κυριακή, 14 Απρ.
27oC Αθήνα

Έμιλυ Κολιανδρή για Χρήστο Λούλη: Τότε με τον κορονοϊό και τα σποτάκια είχε στεναχωρηθεί πολύ

Έμιλυ Κολιανδρή για Χρήστο Λούλη: Τότε με τον κορονοϊό και τα σποτάκια είχε στεναχωρηθεί πολύ

Την Έμιλυ Κολιανδρή φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στον καναπέ του «Στούντιο 4». Η γνωστή ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στην επαγγελματική και κυρίως στην προσωπική της ζωή με τον Χρήστο Λούλη.

Η Έμιλυ Κολιανδρή, που φέτος ενσαρκώνει την Ηλέκτρα, την πρωταγωνίστρια στην ομώνυμη καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στον αγαπημένο της, επίσης εκλεκτό ηθοποιό, Χρήστο Λούλη.

«Τον Χρήστο τον γνώρισα 21 – 22 χρονών. Συναντηθήκαμε ωραία σε μία πολύ τρυφερή ηλικία, δεν είχαμε κάνει ακόμα στέρεα βήματα στη δουλειά. Γνωριστήκαμε και σε δύσκολες συνθήκες, στις πρόβες του Λευτέρη Βογιατζή…

… Αυτό κάπως μας ένωσε», ανέφερε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή, προς τους οικοδεσπότες του «Στούντιο 4», Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, για να συμπληρώσει:

«Ο Χρήστος είναι πολύ καλός πατέρας, έχω σκεφτεί αρκετές φορές ότι είναι καλύτερος γονιός από εμένα. Είναι θαυμαστός ο τρόπος που διαχειρίζεται τις καταστάσεις, που καταφέρνει να μην φωνάζει, κάνει πίσω πολύ περισσότερο απ’ ό,τι εγώ».

«Του λέω: πρόσεχε τι θα πεις στις συνεντεύξεις. Έχει την άποψή του και είναι πολύ ισχυρή και πάντα εμπεριστατωμένη κατά τη γνώμη μου. Όταν όμως τα σχόλια κάποιου έχουν δύο-τρεις φορές γίνει αντικείμενο συζητήσεων, λες: ας είμαι λίγο πιο προσεκτικός, δεν χρειάζεται να δημιουργείται συνέχεια ένας θόρυβος χωρίς λόγο», απαντά η Έμιλυ Κολιανδρή σε σχετική ερώτηση των παρουσιαστών.

«Τότε με τον κορονοϊό και τα σποτάκια κι όλα αυτά είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, αν και δεν το παραδέχεται. Ήταν μία περίοδος που δεν ήταν ευχάριστη. Πλέον μπορεί ο καθένας να σου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα και να σε βρίσει κι αυτό είναι επίσης πολύ σκληρό, μία τόσο μαζική επίθεση. Είμαι τελείως αντίθετη σε όλο αυτό», περιγράφει η ηθοποιός για τα σχόλια που είχε δεχθεί ο Χρήστος Λούλης εκείνη την περίοδο.

«Εγώ είχα πει σε μία συνέντευξη ότι πιο πολύ με τρομάζει που μεγαλώνω έναν γιο, παρά το ότι μεγαλώνω μία κόρη ή που μεγαλώνω εγώ. Εννοούσα ότι, εάν κάνω καλή δουλειά στο μεγάλωμα του γιου, θα ωφεληθεί και η κόρη μου. Μου έστελναν πάρα πολλοί μηνύματα και μου έγραφαν «σα δεν ντρέπεστε». Δεν κατάλαβα γιατί παρερμηνεύτηκε αυτή μου η δήλωση. Με τρομάζει αυτό», παραδέχεται αμέσως μετά η Έμιλυ Κολιανδρή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις